Нокаут или всичко, което тя написа


След редица травми, нанесени му на ринга, Арън се е оттеглил от професионалния спорт, след като е обявен за психически нестабилен.

Той се среща с Жана, момиче с подобни на него странности, което всички около нея са обявили за луда.

Двамата се впускат в нестандартна и комична любовна връзка, дирижирана от Боби, брат на Жана. Млад боец, който се опитва да използва ситуацията в негова полза и да върне Арън на ринга срещу себе си.

Боби обаче се сблъсква с непредвидимостта на Арън и Жана, и невъзможността те да бъдат контролирани. Тяхната чистота и детска честност оказват своето въздействие. У Боби започват да се прокрадват съмнения и чувство за вина относно това, което прави.

Оригинално заглавие: All she wrote

Режисьор и сценарист:

В ролите: , ,

Къде го дават?

ЕкшънКомедияРомантичен

Продължителност: 100 минути

БГ премиера: 05.01.2018

 5.2/10 200

Категория: B

България

Нокаут или всичко, което тя написа

Отказал се от спорта и похарчил повечето си пари за съдебни дела, Арън превръща музиката от свое хоби, в професия. За съжаление феновете намирата музиката, която изпълнява на китара, за безкрайно скучна и мелодраматична. Дали някой ще вземе Арън на сериозно? Него, някогашният идолизиран герой, а днес - съвсем не така?

По време на едно изпълнение Арън се оказва на една сцена с Боби – млад мъж, който превежда текстовете на Арън на езика на глухонемите за публиката. Неговото присъствие там изобщо не е случайно – той е български емигрант дошъл заедно със сестра си - Жана. Боби преследва своя дълго желан успех като ММА боец в Америка. Той знае езика на глухонемите, защото сестра му е отказвала да говори до осем годишна възраст.

Арън взривява сцената, след което се запознава с Боби, който веднага разбира, че той и Арън вървят в една и съща посока към себепознаване. Вживявайки се в ролята си на сватовник, Боби го запознава със своята също толкова психически нестабилна сестра с Арън, с тайното желание те да се харесат. Боби го убеждава да остави музикалната си кариера на заден план, за да възвърне предишната си слава на ринга като боксьор, биейки се в България – едно от малкото места, където на Арън е разрешено да се бие. Жана от своя страна не се оставя лесно да въвлечена в плана на брат си, който го играе Купидон. Макар очевидната химия между Жана и Арън, те имат повече противоречия, отколкото любов помежду си.

Тримата заминават за България, където Арън вижда Жана в своята родина, запознава се, както с родители ѝ, така и с местните цигани, които са се превърнали в нейното второ семейство. Тя споделя, че когато е била малка, родителите ѝ я записват в училище за умствено изостанали деца, където болшинството от тях са цигани от нейното градче. Връзката на Жана с нейното “друго семейство” дълбоко докосва Арън. В това време Боби продължава да работи върху своята цел, но дори и най-добре обмислените планове се провалят. Често болезнено. Много често с хумор, но винаги с изненади.

Споделете

Напишете коментар
Нокаут или всичко, което тя написа

За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.

Коментарите се преглеждат и одобряват от модератор.