Нов трейлър на Гринч

Добави коментар

В новия трейлър на "Гринч" зрителите ще видят пъклени планове за саботаж срещу Коледа


Гринч се завръща по-зелен и раздразнителен отвсякога, а празничният коледен дух е застрашен от безмилостно заличаване! В новия трейлър на екранизацията по обичаната коледна класика на д-р Сюс зрителите ще видят пъклените планове за саботаж срещу Коледа на екстравагантния сърдитко.



В най-новата анимация от създателите на Аз, проклетникът и Миньоните - Illumination и Universal Pictures Гринч ще се опита да „открадне“ най-топлия семеен празник от всички в градчето Койвил. Верни негови помощници в това начинание ще бъдат предания му до безкрай Макс и крайно апатичния към всичко случващо се елен Фред. Старателно дегизиран в костюма на Дядо Коледа, положил безброй усилия в името на безпроблемното преодоляване на всичко положително, мило и напомнящо за семеен уют, зареден с енергия за „разруха“ на щастие, Гринч започва да осъществява мисията на живота си.

На пътя му обаче се изпречва Синди-Лу – искрено и усмихнато малко момиче от Койвил, което ще се опита да преобърне не само плановете на Гринч, но и целия му свят. Самотата на сърдития симпатяга няма да бъде повече любимия му пристан, а тежко чувство, което му напомня колко много губи, изолирайки се високо в планината, зареден единствено с вещи, храна и лошо настроение.



Дали Коледа ще се случи и разрушимо ли е неразрушимото ще видят всички в новата свежа анимация, пълна с много хумор, необикновен сюжет и красива развръзка.

Гринч ще се опита да „открадне“ и вашата Коледа от 23 ноември само в кината на 2D и 3D.

Гринч

филм

Гринч живее в уединение в пещерата си високо в планината в компанията само на вярното...

Споделете