Нов трейлър на „Свободен играч”

Добави коментар

Когато светът има нужда от спасяване, Райън Рейнолдс се превръща в „Свободен играч”

Този август оригиналната екшън комедия Свободен играч ни кани в кината, за да счупим оковите на монотонното си ежедневие, да се опълчим на предизвикателствата на живота и да бъдем главните герои в собствените си истории. Това е пътят, по който поема и Гай (Райън Рейнолдс) – обикновен, изпълнен с оптимизъм банков служител, който открива, че всъщност е второстепенен герой в изключително популярна видеоигра и нещата съвсем не са толкова ведри. От скучното му ежедневие го изтръгва мистериозната и сексапилна Молотовгърл (Джоди Комър), която му помага да осъзнае, че единственият живот, който той познава, не е реален. Така Гай се превръща в свободен играч, който сам решава съдбата си, но ще може ли да се пребори с всички препятствия, които злият създател на играта (Тайка Уайтити) е заложил по пътя му към свободата?

Новият трейлър на Свободен играч ни позволява да надникнем по-дълбоко в света на Гай, като ни разкрива повече за оригиналната, хаплива и доста поучителна история, в която всеки един човек би могъл да открие себе си. Виждаме повече и от неподправения хумор и забележително забавните изпълнения на звездния актьорски състав, воден от неповторимия чаровник Райън Рейнолдс. И не на последно място, трейлърът представя впечатляващите мащаби на продукцията и смелия, иновативен екшън, които обещават преживяване, което само големият екран може да предложи.

Животът е игра, присъединете се към Гай и станете главен герой. Интелигентен, забавен, развлекателен, Свободен играч е сред най-оригиналните киноприключения на лятото и ще предложи на зрителите много положителни емоции и редица изненади, от 13 август само в киносалоните на 3D.

Свободен играч

Гай (Райън Рейнолдс) е банков служител, който води обикновен живот. Той излъчва позитивност и весел...

Споделете