• 0 коментара • Кино / Кино новини

20% от Лигата на справедливостта режисиран от Джос Уидън

Джос Уидън презаснел 15-20% от Лигата на справедливостта, споделя един от продуцентите на филма.


По времето на снимките на постпродукцията на Лигата на справедливостта Зак Снайдер оставя проекта поради лична трагедия. Тъй като той не може да завърши трилогията си за DC, Warner Bros. наемат Джос Уидън да завърши филма.. Преди това Снайдер поверява сценария на допълнителните сцени на Уидън.

По време на допълнителните снимки имаше слухове за това какво и колко Уидън е променил филма. Някой твърдят, че режисьорът е продължил визията на Снайдер, но други говорят за презаснемането на цели сцени и дори на самия край.


В интервю за The Washington Times Чарлз Ровен, дългогодишен продуцент на DC с Warner Bros., сподели:

"Целта е да се уверим, че когато гледате филма, всичко се чувства като едно цяло. Отпечатъкът на Джос в някакъв аспект ще се отличи в режисьорското виждане, но актьорите са доста задълбочени в историята на героите си. Нека просто да кажем, че 80-85 процента от филма са част от това, което първоначално беше заснето. Няма какво толкова интересно да направиш с други 15-20 процента от филма."


Според Ровен, това е филма както Снайдер си го е представял. Коментарите на Ровен потвърждават това, което повечето от актьорите и другите продуценти са споделили за проекта. По-рано Гал Гадот опроверга слуховете, че Уидън ревизира тона на филма, докато други съобщават, че виждането на Уедън е сходно с това на Снайдер и че презаснимането не е толкова драматично, колкото хората си мислят.

15-20% може и да не изглежда като голяма част от филма, но все още няма яснота за това, какво точно е заснел Уидън. Скоро ще разберем - Лигата на справедливостта излиза по кината този петък.