2019 ще бъде годината на филмите за супергерои

Добави коментар

През 2019 ще излязат рекорден брой филми за супергерои - цели девет.


През 2018 шест игрални филми за супергерои (Черната пантера, Отмъстителите: Война без край, Дедпул 2, Ант-мен и Осата, Венъм и Аквамен), ако броим анимационните филми - Малки титани: В готовност! и Спайдър-мен: В Спайди-вселената през миналата година са излезли общо осем филма в този жанр. През 2017 и 2016 излизат по седем филма, през 2015 - само три, 2014 - четири, а през 2103 - пет. Всяка от тези години изглеждаше пълна с филми за супергероите, но 2019 ще ни разбие с нов рекорден брой.

Ето ги девете филми за супергероите, които ще излязат на големия екран през 2019:



Стъкления

Филмът е продължение на На парчета и Неуязвимият и обединява актьорския състав на двата филма. Брус Уилис се завръща като Дейвид Дън, Самюъл Л. Джаксън като Илая Прайс, Джеймс Макавой като Звяр, и Аня Тейлър-Джой като Кейси Кук. Филмът ще е режисиран от М. Найт Шамалан.

Стъкления излиза по кината на 18 януари 2019.

Стъкления

Следвайки финалните събития от На парчета, историята в Стъкления проследява Дейвид Дън, който е по...


Капитан Марвел

Носителят на Оскар Бри Ларсън влиза в ролята на Карол Данвърс, пилот на военновъздушните сили, надарен с извънземни сили. Режисиран от Райън Флек и Анна Боден, Капитан Марвел се връща към 90-те години, за да историята за произход на своята героиня. Към Ларсън се присъединяват познати лице от вселената на Марвел като Самюел Л. Джаксън (Ник Фюри), Кларк Грег (Фил Коулсън), Лий Пейс (Ронан) и Джимон Хоунсу, както и новодошлите като Джуд Лоу, Бен Менделсон, Анет Бенинг, Джема Чан и др.

Капитан Марвел излиза по кината на 8 март 2019.

Капитан Марвел

Капитан Марвел разказва за Карол Данвърс, която се превръща в Капитан Марвел – един от...


Шазам!

Закари Леви ще влезе в ролята на супер героя, а Ашър Ейнджъл ще играе Били Батсън - детето, което печели суперсили от мистериозен магьосник. Те ще се бият с доктор Сивана, в ролята Марк Стронг. Дейвид Ф. Сандберг, познат със своите филми на ужаси, ще режисира лентата.

Шазам! излиза по кината на 5 април 2019.

Шазам!

филм

Всички имаме скрит супергерой в себе си, който с помощта на малко магия може...


Хелбой

Хелбой идва в Англия, където трябва да победи Нимю, съпругата на Мерлин и Кръвта Кралица. Но битката им ще доведе до края на света, съдба, която той отчаяно се опитва да промени. Дейвид Харбър ще изиграе титулярния герой във филма. Нийл Маршал ще режисира лентата.

Хелбой излиза по кината на 12 април 2019.

Хелбой

Рибут на Хелбой от 2004.

Хелбой идва в Англия, където трябва да победи Нимю, съпругата...


Отмъстителите 4

Най-големият филм, не само в този жанра, през 2019 е вероятно Отмъстителите 4. След като Отмъстителите: Война без край спечели безумно много пари през 2018, Отмъстителите 4 се очаква не само да е голям успех, но и да завърши историята която Марвел ни разказва единадесет години, като същевременно постави основите за бъдещето на кино вселената на Марвел.

Отмъстителите 4 излиза по кината на 26 април 2019.

Отмъстителите: Краят

Сюжетът разказва за това как докато Отмъстителите и техните съюзници продължават да защитават света от...


Х-Мен: Тъмния феникс

Първоначално е предназначен за премира през 2018, Х-Мен: Тъмния феникс ще направи дебюта си на голям екран през лятото на 2019. Филмът е четвъртият и вероятно последен филм в рибута на Fox на X-Men, който започна с Х-Мен: Първа вълна. Филмът ще бъде съсредоточен около Джейн Грей, в ролята Софи Търнър.

Х-Мен: Тъмния феникс излиза по кината през 2019.

Х-Мен: Тъмния феникс

Сценаристът и режисьор Саймън Кинбърг представя най-дръзкия филм за Х-мен правен някога. „Х-МЕН: ТЪМНИЯ ФЕНИКС“...


Спайдър-мен: Далеч от дома

Спайдър-мен: Далеч от дома ще отведе Питър Паркър отвъд океана за следващото му приключение, което изглежда ще го сблъска с S.H.I.E.L.D. като Ник Фъри и Мария Хил ще са част от филма.

Спайдър-мен: Далеч от дома излиза по кината през юли 2019.

Спайдър-мен: Далече от дома

Питър Паркър и приятелите му отиват на лятна ваканция в Европа, където Питър се опитва...


Новите мутанти

Дълго след като първоначално бе планирано да се появи в кината, Новите мутанти се очаква на големия екран през август. Той ще има по плашещ тон и талантлив състав от млади актьори, който включва Аня Тейлър-Джой, Чарли Хийтън, Мейси Уилямс и др. Към момента, Новите мутанти е може би последният филм за Х-Мен на Fox.

Новите мутанти излиза по кината през август 2019.

Новите мутанти

Пет млади мутанти, които откриват способностите си, докато са държани в секретно съоръжение против волята...

Жокер

Хоакин Финикс ще влезе в ролята на престъпния клоун в история за неговия произход. Филмът е режисиран от Тод Филипс (Последният ергенски запой) и ще даде на публиката напълно различен поглед върху най-големия враг на Батман.

Жокер излиза по кината през октомври 2019.

Жокера

Единственото, което винаги е искал самотният Артър Флек е човешки допир, емоционална връзка. Бродейки из...

Споделете