• 0 коментара • Кино / На кино в 5

5 филма, които трябва да гледате тази есен

Представяме ви 5 интересни филма, които трябва непременно да гледате тази есен.


То

В малко градче в щата Мейн, седем деца, известни като The Losers Club се изправят лице в лице с проблемите на живота, хулигани и чудовище, което приема формата на клоун с име Пениуайз.В То участват Бил Скарсгард, Джейдън Либерхър, Фин Улфхард, София Лилис, Джак Дейл Грейзър, Уайът Олеф, Чоузен Джейкъбс, Джереми Рей Тайлър, Стивън Богарт, Ари Коен, Меган Шарпантие и други.

"То" излиза по кината на 8 септември 2017.


Kingsman: Златният кръг

Когато тяхното седалище е унищожено и целият свят се оказва заложник на лошите, пътят на Kingsman ги отвежда до съюзническа шпионска групировка в САЩ, която носи името „Statesman”. Тези две елитни тайни организации трябва да се обединят, за да победят общият си враг и да спасят света.В Kingsman: Златният кръг участват Колин Фърт, Джулиан Мур, Джеф Бриджис, Хали Бери, Тайрън Еджъртън, Марк Стронг, Педро Паскал, Чанинг Тейтъм и сър Елтън Джон.

Kingsman: Златният кръг излиза по кината на 22 септември 2017.


Blade Runner 2049

Blade Runner 2049 се развива тридесет години след събитията от първия филм, нов Блейд Рънър ( в ролята Райън Гослинг), разкрива отдавна погребана тайна, която може да потопи, това което е останало от обществото в хаос. Откритието го кара да потърси Рик Декард (Харисън Форд), бивш Блейд Рънър, който е в неизвестност от 30 години.В „Blade Runner 2049” участват Райън Гослинг, Харисън Форд, Робин Райт, Дейв Батиста, Ана де Армас, Силвия Хукс, Карла Жури, Макензи Дейвис и Джаред Лето.

„Blade Runner 2049” излиза по кината на 6 октомври 2017.


Тор: Рагнарок

В “Тор: Рагнарок” Тор е затворен от другата страна на вселената, без могъщия си чук. Той се надпреварва с времето, за да успее да се добере до Асгард и да спре Рагнарок. Там вилнее безскрупулното божество Хела. Но за да се отправи на пътешествието към дома си, той първо трябва да победи в гладиаторска битка срещу бившия си съюзник - невероятният Хълк.В “Тор: Рагнарок” участват Крис Хемсуърт, който се завръща в ролята на богът на гръмотевиците, Том Хидълстън като Локи, Марк Ръфало като Хълк, Идрис Елба като Хеймдал, а сър Антъни Хопкинс отново ще се въплъти в ролята на Один. Кейт Бланшет играе мистериозния и мощен нов злодей Хела. Актьорският състав включва още Джеф Голдблум, Теса Томпсън, Сам Нийл и Карл Ърбан.

Тор: Рагнарок идва в кината на 27 октомври 2017.


Лигата на справедливостта

“Лигата на справедливостта” разказва как мотивиран от възстановената си вяра в човечеството и вдъхновен от Супермен , Брус Уейн приема съдействието на новия си съюзник Даяна Принс за да се изправи срещу още по-могъщ враг. Жената чудо и Батман се захващат за работа, за да съберат екип от хора със супер способности срещу новоразбудената заплаха - те формират една безпрецедентна "лига" от герои, включваща Аквамен, Киборга и Светкавицата.Бен Афлек, Хенри Кавил и Гал Гадот ще се завърнала в роли на Батман, Супермен и Жената чудо. Към тях се присединяват още Джейсън Момоа като Аквамен, Рей Фишър като Киборг, и Езра Милър като Светкавица.

“Лигата на справедливостта” излиза по кината на 17 ноември 2017.