• 0 коментара • Кино / Кино новини

Ал Пачино се присъединява към новия филм на Тарантино

Носителя на Оскар Ал Пачино ще се присъедини към новия филм на режисьор Куейн Тарантино - Имало едно време в Холивуд.


Пачино ще влезе в ролята на измисления холивудски агент на героя на Ди Каприо. Това ще е първия път, в който актьора ще работи с Тарантино. Кастингът на Пачино идва един ден, след като към драмата се присъединиха осем други актьори.

Пачино се присъединява към голям актьорски състав включващ Леонардо Ди Каприо, Брад Пит, Марго Роби, Бърт Рейнолдс, Тимъти Олифан, Тим Рот и други.

Имало едно време в Холивуд ще се развива в Лос Анджелис през лятото на 1969 и ще се фокусира върху телевизионен актьор, който е участвал в хитов сериал и сега търси начин да се завърне във филмовия бизнес. Неговият помощник - който е и негов каскадьор, иска същото. Ужасяващото убийство на Шарън Тейт и четирима от нейните приятели от култа на последователите на Чарлз Менсън служи като фон за основната история.

Това е първия филм на Тарантино който се основава на истински събития, тъй като „Гадни копилета“, който технически се развива през Втората световна война и включват истински исторически личности, като Адолф Хитлер и Уинстън Чърчил, се развива в алтернативна вселена, която не следва истинските събития.

Имало едно време в Холивуд ще излезе по кината на 9 август - 50-годишнината от убийството на Шарън Тейт.