• 0 коментара • Кино / Кино новини

Алисия Викандер гола в новия трейлър на "Треска за лалаета"

Пуснаха нов трейлър на филма на режисьора Джъстин Чадуик "Треска за лалета" с Алисия Викандер в главната роля, а видеото се оказа много горещо.

28-годишният шведски актриса Алисия Викандер, носител на "Оскар" и любима на Майкъл Фасбендер, почти през цялото време на трейлъра е напълно гола – горещи сцени следват една след друга.

Треска за лалета

Треска за лалета

Треска за лалета


"Треска за лалета" е любовна история, развиваща се в Амстердам през 1630 г. в разгара на треската за лалета.

Богатият търговец Корнелиус Сандвоорт, изигран от Кристоф Валц, се жени за далеч по-младата София – изиграна от Алисия Викандер, която отчаяно копнее за наследник. Когато те не успяват да се сдобият с дете, той поръчва на талантливия млад художник Ян ван Лоос, ролта е поверена на Дейн Дехаан да им нарисува портрет.

Треска за лалета

Между съпругата и Ван Лоос пламва романс. Двамата започват страстна връзка. Любовниците решават да избягат заедно, но им трябват пари и така залагат на разрастващия се пазар за луковици на лалета.

Филмът е по успешния роман на Дебора Могак, но сценарият е на легендарния драматург Том Стопард, създал "Влюбеният Шекспир", "Ултиматумът на Борн", "Били Батгейт", "Империята на слънцето". Негови са и пиесите "Розенкранц и Гилденстерн са мъртви", "Истинското нещо", "Аркадия", "Брегът на Утопията", "Рокендрол", "Всеки порядъчен момък се нуждае от подкрепа" и други.

Режисьор на лентата е Джъстин Чадуик, направил "Другата Болейн" и "Мандела: Дългият път към свободата".

Във филма малка роля има и британският супермодел Кара Делевин.

Кара Делевин