• 0 коментара • Кино / Кино новини

Ан Хатауей и Бил Мъри ще участват в “Bum's Rush”

Ан Хатауей и Бил Мъри ще участват в кучешката драма “Bum's Rush”.


Rocket Science обяви кастинга във вторник на виртуалния пазар в Кан. Арън Шнайдер ще режисира по сценарии на К. Габи Мичъл, а Робърт Дювал води преговори, за да се присъедини към актьорския състав.

Шнайдер наскоро работи с Том Ханкс по трилъра “Greyhound”, а дебютния му филм, в който участва Мъри му донесе награда Independent Spirit.

Филмът ще се фокусира върху връзката между Пърл (Хатауей), висококвалифициран производител на обувки по поръчка, който неочаквано се среща с бездомното куче Бъм (озвучено от Бил Мъри). Двете силно независими души се оказват на сериозен кръстопът, такъв, който ще промени сърцата и умовете им по начини, които трудно може да се опише.

„Толкова съм щастлив, че се събирам отново с моите сътрудници от “По-нисък от тревата” Робърт Дювал, Бил Мъри и К. Габи Мичъл и, разбира се, съм щастлив да работя с Ан Хатауей и Сара Грийн. Това е много специален проект и аз съм развълнуван, че съм част от него “, каза в изявление режисьорът Шнайдер.

"Всички сме любители на кучета в този екип и сега повече от всякога оценяваме тяхната стойност в живота ни. Ние сме развълнувани да обединим усилията си с Rocket Science и CAA, за да внесем тази навременна история в света", добавиха продуцентите Сара Грийн и К. Габи Мичъл.