• 0 коментара • Кино / Кино новини

Ан Хатауей ще участва в адаптация на „Бебе Made in France“

Ан Хатауей скоро ще добави още един филм към репертоара си, адаптация на книгата „Бебе Made in France“ на Памела Дракърман.


Филмът се разработва от StudioCanal и Blueprint Picture и се базира на автобиографичната книга на Памела Дракърман - „Бебе Made in France“ или “French Children Don't Throw Food” (превод: Френски деца не хвърлят храна), съобщава THR.Синопсис на “Бебе Made in France”

Историята, описана като Джули и Джулия в тон, следва американска журналистка, която се мести в Париж заради работата на съпруга си и отглежда семейство там. Докато се опитва да измисли как да балансира между семейството и кариерата си - и да се бори с чувствата, че се проваля и при двете - тя наблюдава своите френски съседи и приятели, за да разкрие тайните зад родителството удивително добре поведени френски деца. Тя обаче научава, че всеки, колкото и перфектен да изглежда, има свои собствени проблеми.Филмът ще следва американска журналистка, която се мести в Париж заради работата на съпруга си и отглежда семейство там. Докато се опитва да измисли как да балансира семейството и кариерата си - и да се бори с чувствата, че се проваля и при двете - тя наблюдава своите френски съседи и приятели, за да разкрие тайните зад удивително добре възпитаните френски деца. Тя обаче научава, че всеки, колкото и перфектен да изглежда, има свои собствени проблеми.

Джейми Миноприо и Джонатан Стърн написаха най-новия сценарий на адаптацията. Ан Хатауей ще влезе в главната роля.

Понастоящем Хатауей може да бъде видян в адаптацията “The Last Thing He Wanted” от Дий Рийс за Netflix. След това тя ще бъде видяна в римейка на „Вещиците“ на Робърт Земекис за Warner Bros, в ролята на Върховната вещица.