• 0 коментара • Кино / Кино новини

Анджелина Джоли във вселената на Марвел

Анджелина Джоли се подготвя да направи първите си стъпки в света на супергероите.


Според THR, Анджелина Джоли е в преговори да участва в The Eternals. Няма подробности за героя й по това време, но спечелилата Оскар актриса ще бъде огромен плюс за актьорския състав независимо от ролята.

Това ще бъде първият филм на Джоли за комикси и решението й да се присъедини към вселената на Марвел идва след като наскоро тя отново работи с Disney в Господарка на злото 2. Макар че това ще бъде първият филм на Джоли за супергерой, той не е първият й филм за комикси - тя участва в адаптацията на “Wanted” на Марк Милър.Въпреки че Marvel Studios е само на няколко седмици от излизането на Отмъстителите: Краят и завършването на фаза 3 като резултат, фаза 4 на вселената на Марвел вече се оформя. От известно време знаем, че Спайдър-Мен: Далеч от дома ще е първия филм от новата фаза, но студиото също разработва няколко нови филми включително The Eternals.

Базирано на комикса на Джак Кърби, The Eternals ще бъде история, която ще обхване хиляди години във вселената на Марвел. Комиксът разказва за свръхмощни и почти безсмъртни същества, известни като Eternals и по-чудовищните им себеподобни, известна като Deviants, създадени от космическите същества, наречени Celestials.Докато подробностите за филма се съхраняват в тайна, според източниците на THR, че един аспект от историята включва любовна история между Икарис, човек, подхранван от космическа енергия, и Серси, която с охота са движи сред нормалните хора.

Филмът ще бъде режисиран от Клои Жао. Тя стана част от проекта миналата година и от тогава филмът продължава бавно да напредва.

The Eternals ще започне снимки тази есен, тъй като се очаква да се появи по кината в края на 2020 година.