• 0 коментара • Кино / Кино новини

Ансел Елгорт ще участва в Уестсайдска история на Стивън Спилбърг

Ансел Елгорт ще заема водеща роля в Уестсайдска история на Стивън Спилбърг.


Елгорт ще влезе в ролята на Тони, съосновател и бивш член на бяла банда, които се наричат Джетс и са базирани в квартала на Lincoln Square на Уестсайд.В историята, вдъхновена от Ромео и Жулиета развиваща се в 50-те години на миналия век, Тони се влюбва в Мария, по-малката сестра на Бернардо, лидер на пуерториканска банда, известна като Акулите ... и конкурентите на Джетс в Уестсайд.Спилбърг прекара по-голямата част от годината в търсене на звезди за новия филм, а те трябва да могат да пеят, танцуват и разбира се да са отлични актьори. Продукцията прослуша хиляди актьори и танцьори в Ню Йорк, Лос Анджелис, Маями и Пуерто Рико, като мнозина мислеха, че Спилбърг ще избере неизвестен актьор за главните роли.

Елгорт наскоро участва в "Baby Driver”, за който получи номинация за "Златен глобус", както и романтичната драма Вината в нашите звезди през 2014 г. заедно с Шайлин Удли. Сега Елгорт ще оглави научната фантастика драма "Джонатан" и "Щиглецът", която ще бъде пусната по кината през октомври 2019.

Номинираният за Оскар сценарист и носител на наградата "Пулицър" Тони Кушнер е написал адаптацията на мюзикъла първоначално написан от Артър Лоранс и Стивън Сондхайм с музиката на Леонард Бърнстейн.