• 0 коментара • Кино / Кино новини

Ант-Мен и Осата ще бъде романтична комедия

Ант-Мен и Осата ще бъде първата романтична комедия на Марвел.

Според руският сайт Кинометро, Ант-Мен и Осата ще бъде първата романтична комедия на Марвел, според промоционалния материал, който са видели. Това прави Пейтън Рийд, който има опит в жанра, перфектният избор, да режисира първият опит на Марвел в тази сфера.

Това няма да е първия път когато Марвел смесва филмите за комикси с други жанрове Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител беше шпионски трилър, а първият Ант-Мен беше филм за обир.

Евангелин (Осата) Лили и Пол Ръд(Ант-Мен) имат опит с романтични комедии и вероятно ще се справят много добре с филма. Това все пак е голям риск за Марвел. Студиото вероятно се надява, че с тази голяма промяна на жанровете между филмите Ант-Мен и Осата ще бъде по-успешен от Ант-Мен, който е един от най-малко печелившите филми в поредицата.След Капитан Америка: Войната на героите, Скот Ланг (Ръд) се бори с последствията от избора си както като супер герой, така и като баща. Докато се бори да възстанови баланса между семейния си живота си и отговорностите си като Ант-Ман, Хоуп ван Дайн и Ханк Пим го викат за неотложна нова мисия. Скот отново трябва да облече костюма и да се научи да се бие заедно с Осата, докато екипът работи заедно, за да разкрие тайни от миналото.

Режисьорът на Ант-Мен Пейтън Рийд (Раздялата) отново ще оглави продукцията на Марвел, а сценаристи са Крис МакКена, Ерик Сомърс, Андрю Барър, Габриел Ферари и Пол Ръд.

Пол Ръд, Евангелин Лили, Майкъл Пеня, Майкъл Дъглас, Боби Канавале, Джуди Гриър, Аби Райдър Фортсън, T.I. и Дейвид Дастмалчиан се завръщат за продължението. Към тях се присъединяват Мишел Пфайфър, Лорънс Фишбърн, Хана Джон-Камен, Уолтън Гогинс и Рандал Парк.

Продуценти на „Ант-Мен и Осата” са Кевин Фейги и Луис Д‘Еспосито, изпълнителни продуценти са Виктория Алонсо, Стивън Брусард, Чарлс Неурит и Стан Лий.

“Ант-Мен и Осата” се очаква по кината на 6 юли 2018.