• 0 коментара • Кино / Кино новини

Ариана Гранде, Майли Сайръс и Лана Дел Рей в клип за ”Новите ангели на Чарли"

Ариана Гранде, Майли Сайръс и Лана Дел Рей не са ангели в музикалния клип за тяхната колаборация "Don't Call Me Angel" за ”Новите ангели на Чарли".


Песента ”Don't Call Me Angel" ще бъде част от саунтрака на ”Новите ангели на Чарли", който излиза по кината през ноември тази година. Гранде и Сайръс споделиха тийзър клипове на музикалното видео в акаунта си в социалните медии във вторник. Клипът показва, Гранде, Сайръс и Дел Рей в изцяло черни ансамбли и ангелски крила, докато уверено вървят към камерата.

„Don't Call Me Angel“ бележи първото сътрудничество за трите певци, въпреки че Гранде и Сайръс преди това изпълниха кавър на "Don't Dream It's Over" през 2015.Елизабет Банкс ще режисира ”Новите ангели на Чарли" по сценарий, който тя е написала заедно с Джей Басу, който наскоро написа „Момичето в паяжината“. Банкс ще се изяви и пред камерата в ролята на Босли. Босли е началника на триото агенти, които ги свързват с техния загадъчен работодател.

Кристен Стюар (Здрач) и Наоми Скот (Power Rangers, Аладин), ще бъдат в ролите на два от новите ангели. Новодошлата Ела Балинска се присъединява към тях, за да завърши триото.

В ”Новите ангели на Чарли" участват още Ноа Сентинио, Джонатан Тъкър (Западен свят), Сам Клафлин (Дрейф), както и Патрик Стюарт и Джимон Хоунсу, които всички ще влязат в ролята на „Босли“ в проекта.

"Новите ангели на Чарли" се очакват по кината през ноември.