• 0 коментара • Кино / Кино новини

Арнолд Шварценегер се завръща в Терминатор 6

Арнолд Шварценегер разкри, че са започналите снимки на неговата роля в Терминатор 6.


Арнолд Шварценегер не се появи на конференцията за партньорство по климата в Тихия океан във Фиджи, но записа видео за тях, в което показа, че понастоящем е на снимачната площадка на Терминатор 6. Актьорът се опитва да привлече повече внимание към околна среда и човешкото въздействие върху нея, още преди да влезе в политиката. Той използва своята знаменитост, за да привлече вниманието към глобалното затопляне и последиците от него върху Земята, поради което бе планирано да се яви на конференцията през този уикенд.

Филмът се снима в Комаром, Унгария. Има снимки на Линда Хамилтън на снимачната площадка, но все още не сме видeли Шварценегер. Смята се, че продукцията скоро ще се върне в Съединените щати след снимките в Унгария и Испания, така че може да се надяваме, че изтекли снимки на Шварценегер ще се появят онлайн през следващите седмици.

Арнолд Шварценегер претърпя спешна сърдечна операция в края на март и оттогава се е възстановил напълно.

Следващият филм "Терминатор" ще стартира нова трилогия на филми и също ще бъде пряко продължение на Терминатор 2, като ще игнорира Терминатор 3, Терминатор: Спасение и Терминатор: Генисис. В допълнение към Шварценегер, Линда Хамилтън също ще се върне към франчайза като "опитен воин" версия на Сара Конър.

Макензи Дейвис (Blade Runner 2049) ще влезе в главната роля. Продължението ще участват още Наталия Рейе и Диего Бонета , както и Габриел Луна (Агентите на ЩИТ) като нов терминатор.

Филмът е режисиран от Тим Милър, които е познат на публиката с първия филм за Дедпул. Били Рей (Игрите на глада) написа най-новата версия на сценария, който беше замислен от Джеймс Камерън, Тим Милър и Дейвид Елисън.

Терминатор 6 ще излезе по кината на 22 ноември 2019.