• 0 коментара • Кино / Кино новини

Бен Афлек казва, че Лигата на справедливостта има по-"традиционен" Батман

В ново интервю с Entertainment Weekly, Бен Афлек сподели, че Батман ще се завърне към класическите корени на героя и ще е различен от противоречивия и темпераментен герой, който видяхме в “Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта”:


“БсС се отдалечи малко от традиционния Батман. Той започна с цялата тази ярост, насочена към Супермен, заради смъртта на своите колегите в битката между Супермен и Зод. Той тай много гняв, по малко ирационален начин, докато това е много по-традиционен Батман. Той е героичен. Той върши нещата по свой начин, но иска да спаси хора, да помогне на хора."

Афлек казва, че това ще бъде по-вярна на комиксите версия на култовия герой на DC:

“Това е по-скоро Батман, който ще откриете, ако отворите случаен комикс за Батман.”

Лигата на справедливостта ще е втория филм на Бен Афлек в ролята на Батман, ако не броим каратката му сцена в Отряд самоубийци.

“Лигата на справедливостта” разказва как мотивиран от възстановената си вяра в човечеството и вдъхновен от Супермен , Брус Уейн приема съдействието на новия си съюзник Даяна Принс за да се изправи срещу още по-могъщ враг. Жената чудо и Батман се захващат за работа, за да съберат екип от хора със супер способности срещу новоразбудената заплаха - те формират една безпрецедентна "лига" от герои, включваща Аквамен, Киборга и Светкавицата.

Бен Афлек, Хенри Кавил и Гал Гадот ще се завърнала в роли на Батман, Супермен и Жената чудо. Към тях се присединяват още Джейсън Момоа като Аквамен, Рей Фишър като Киборг, и Езра Милър като Сеткавица. Режисьор на лентата е Зак Снайдър.

“Лигата на справедливостта” излиза по кината на 17 ноември 2017.