Били Дий Уилямс се завръща в ролята на Ландо 

Добави коментар

Били Дий Уилямс ще се завърне в известната си роля на Ландо Калрисиан в Междузвездни войни: Епизод IX.


Уилямс направи дебюта си като мошеника обичащ хазарт в Империята отвръща на удара и се появи отново в Завръщането на джедаите и както в безброй други сериали и игри на Междузвездни войни.

Доналд Глоувър изигра по-млада версия на Ландо в Соло това лято, но новата трилогията не е споменала героя до този момент.Всеки, който е следвал развитието на Междузвездни войни: Епизод IX знае, че филмът премина през редица промени, откакто бе обявен. Освен смяната на режисьор, първоначално планът за лентата е бил генерал Лея Органа да бъде начело на историята. След трагичната смърт на Кари Фишър в края на 2016 г. Лукасфилм бе принуден да започне отначало. Остава да се види колко значима е ролята от Ландо в Епизод IX, в момента може да се предположи, че той ще бъде основният завръщат се герой от оригиналната трилогия, който ще действа като ментор на по-младото поколение.Ейбрамс се завърна към поредицата за да режисира Междузвездни войни 9, след като Колин Тревороу, напусна проекта, цитирайки творчески различия. Освен като режисьор, той също работи върху сценария.

За Междузвездни войни: Епизод IX се завръщат Дейзи Ридли, Адам Шофьор, Джон Бойега и Оскар Исак. Кери Ръсел е едно от новите допълнения към актьорския състав във все още неизвестна роля. Работата по Епизод IX ще започне в края на юли и се очаква да още от актьорския състав да бъде разкрит преди началото на снимките.

Междузвездни войни 9 се очаква по кината на 20 декември 2019.

Споделете