Брайън Дж. Смит в “Матрицата 4”

Добави коментар

Брайън Дж. Смит се присъединява към актьорския състав на предстоящия филм “Матрицата 4”.


Според Deadline Смит ще влезе в още неизвестна роля. Той е вторият актьор от Sense8, който ще работи отново с Лана Уачовски на “Матрицата 4” след Ерендира Ибара. Смит играе полицая от Чикаго Уил Горски в сериала на Netflix. Смит участва още в сериала спин-оф на филмовата поредица Борн - Treadstone, където играе Дъг Макена, работник за петролна платформа, чийто живот се променя, след като открива дълго заровени истини за себе си. Смит участва и в драматичния сериал за Втората световна война на BBC - World on Fire. Други телевизионни участия на актьора включват “Куантико”, “Клюкарката” и “Старгейт Вселена”.Смит се присъединява към завръщащите се Киану Рийвс, Кари-Ан Мос и Джеда Пинкет Смит и новодошлите Приянка Чопра, Джесика Хенуик, Ерендира Ибара, Нийл Патрик Харис, Тоби Онвумър, Андрю Колдуел и Яхя Абдул-Матейн II, за който се носят слухове, че играе младия Морфей. Ламбърт Уилсън би могъл да се завърне за „Матрицата 4“ като злодей Меровингиан.

Детайли около сюжета на четвъртия филм във франчайза на „Матрицата“ не са разкрити и предвид края на “Матрицата: Революции” от 2003 нямаме ясна представа накъде ще се развива поредицата.

Лана Уачовски, която създаде „Матрицата“ със сестра си Лили, ще режисира и ще напише сценарият на този нов филм с Александър Хемон и Дейвид Мичъл.Трите предишни филма - „Матрицата“ (1999 г.), „Матрицата: Презареждане“ (2003 г.) и „Матричната: Революции“ (2003 г.) - спечелиха повече от 1,6 милиарда долара в глобалния боксофис. „Матричната: Революции“ беше и първият филм, излязъл едновременно във всяка държава в един и същи час по света.

“Матрицата 4” ще излез по кината на 21 май 2021.

Матрицата: Възкресения

С “Матрицата: Възкресения” се завръщаме в свят с две реалности: едната, на обикновеното ежедневие и...

Споделете