Бри Ларсън се присъединява към "Бързи и яростни 10”

Добави коментар

Вин Дизел съобщи в социалните мрежи, че Бри Ларсън се присъединява към семейството на Бързи и яростни в мистериозна роля в предстоящия филм "Бързи и яростни 10".

Бри Ларсън в “Конг: Островът на черепа”

Бри Ларсън в “Конг: Островът на черепа”


Бри Ларсън се присъединява към "Бързи и яростни 10” в мистериозна роля. Вин Дизел сподели в Инстаграма си в събота своя снимка с Ларсън.

"Да, да, да, да... виждате този ангел над рамото ми, който ме разсмива, казвате си "това е капитан Марвел”, Дизел написа под снимката. “Ясно е, че в тази снимка има любов и смях. Това, което не виждате обаче, е героят, с когото ще се запознаете в "Бързи и яростни 10". Нямате представа колко запомняща и невероятна ще бъде тя в нашата митология. Отвъд красотата й, интелекта й... Оскара й, хаха е тази дълбока душа, която ще добави нещо, което може би не сте очаквали, но за което сте копнели. Добре дошла в СЕМЕЙСТВОТО Бри."

Само преди няколко месеца Ларсън изрази интерес към участие в поредицата. По време на интервю за Uproxx, което беше публикувано през февруари актрисата отговори "сто процента" на въпроса дали е било нейна мечта да участва във филмите Бързи и яростни. Тя е споделила, че е голям фен на поредицата и би била готова да изиграе който и да е герой, ако бъде избрана.

В "Бързи и яростни 10” се завръщат Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Лудакрис, Натали Емануел, Сунг Канг и много други ветерани от франчайза. Очаква се да се появи и Чарлийз Терон, която се присъедини към поредицата в осмия филм. Джейсън Момоа се присъединява към филма в ролята на злодея. Много малко се знае за героя на Момоа, но актьорът описа своя злодей като "ярък" и "неразбран". Даниел Мелхиор от "Отрядът самоубийци" също се присъедини към филма в неизвестна роля. Джъстин Лин ще се завърне като режисьор.

"Бързи и яростни 10” се очаква по кината на 19 май 2023.

Бързи и яростни 10

Сюжетът е неизвестен.

Споделете