„Бързи и яростни 11“ ще е последният филм от поредицата

Добави коментар

Изключително популярната поредица филми “Бързи и яростни” ще завърши с финал от две части.


Според Deadline режисьорът Джъстин Лин се завръща да режисира „Бързи и яростни“ - 10 и 11. Филмите ще бъдат финал от две части на франчайза.

Докато работата по проекта все още е в много ранен етап на развитие, се смята, , че сценаристът на поредицата Крис Морган ще напише последните две ленти, а Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрис Гибсън, Крис "Лудакрис" Бриджис, Джордана Брюстър, Натали Емануел и Сунг Канг ще се завърнат в ролите си. Още не се знае дали звездите на “Хобс и Шоу” Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм ще участват в двете части.


Вижте още: Скалата, Вин Дизел и Джейсън Стейтъм по договор не могат да загубят бойНовината не е изненадваща за някои фенове, тъй като Дизел по-рано загатна, че „Бързи и яростни 10“ най-вероятно ще бъде от два филма. С това „Бързи и яростни“ ще бъде поредния голям франчайз, който ще завърши историята си с две части. Франчайзи като „Игрите на глада“ и „Хари Потър“ избраха този подход за своя край, а „Отмъстителите: Война без край“ и „Отмъстителите: Края“ бяха като заключителна история от две части на „Сагата за безкрайността“ и разбиха много боксофис рекорди.

Докато историята на Доминик Торето завършва, вероятно ще видим още от вселената “Бързи и яростни”. Вече се работи по продължение на “Хобс и Шоу” с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм, а Universal има планове за спин-оф на поредицата с жена в главната роля.

Още не се знае кога „Бързи и яростни 10“ и „Бързи и яростни 11“ ще излязат по кината.„Бързи и яростни 9“ - най-новият филм от поредицата се очаква по кината догодина.

Доминик Торето винаги е живял ден за ден, но откакто става баща, животът му се променя драстично. Спокойствието му обаче не трае дълго, защото няма значение колко си бърз, никой не може да избяга от миналото си. А когато миналото на Дом го застига с пълна сила, той трябва да се изправи срещу собствената си кръв – защото не всички роднини са семейство. За да се справи с предизвикателството, Доминик Торето ще разчита на верните си приятели, които за пореден път се отзовават за помощ. Този път обаче битката ще е различна, а краят ѝ напълно непредвидим.

След пауза от два филма, на режисьорския стол на „Бързи и яростни 9“ се завръща ветеранът Джъстин Лин, който има четири от най-успешните заглавия зад гърба си, сред които „Бързи и яростни: Токио дрифт“ и „Бързи и яростни 5: Удар в Рио“, и предефинира облика на франчайза, превръщайки го в попкултурния феномен, който познаваме днес. Сценарият е дело на Даниел Кейси, който заменя автора на последните шест филма Крис Морган. В ролите влизат Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис „Лудакрис“ Джаксън, Джордана Брустър, Чарлийз Терон, Джон Сина, Натали Еманюел, Хелън Мирен и др.

„Бързи и яростни 9“ ще форсира само в кината на IMAX и 4DX на 28 май 2021.

Бързи и яростни 9

Доминик Торето винаги е живял ден за ден, но откакто става баща, животът му се...

Споделете