• 0 коментара • Кино / Кино новини

Дакота Джонсън в преговори да се присъедини към новия филм на Оливия Уайлд

Дакота Джонсън е в преговори, за да се присъедини към Оливия Уайлд и Флорънс Пю в психологическия трилър „Don’t Worry Darling.“


Дакота Джонсън ще се присъдени към актьорския състав, който включва още Флорънс Пю, Шая Лабъф, Крис Пайн и Оливия Уайлд. Лентата ще бъде режисирана и продуцирана от Уайлд. Номинираната за BAFTA сценаристка Кейти Силбърман написа сценария въз основа на сценарий от Шейн и Кери Ван Дайк.

Това ще е дългоочаквания нов проект на Уайлд след режисьорския дебют - “Зубрачките”, който събра номинации за Златен глобус, BAFTA и Independent Spirit.

Детайлите по „Don’t Worry Darling“ се пазят в тайна, но знаем, че действието ще се развива в изолирана, утопична общност в калифорнийската пустиня през 50-те години на миналия век и ще се фокусира върху домакиня, която разкрива смущаваща истина за нейния на пръв поглед перфектен живот. Налични са малко подробности, но се знае, че Пю ще бъде в главната роля на домакинята. Подробности за героите за Джонсън също все още не са известни.

Студиото се надява да започне снимките на “Don’t Worry Darling” веднага щом премахнат ограниченията около коронавируса и е безопасно.