• 0 коментара • Кино / Кино новини

Дан Трахтенберг ще режисира Uncharted

Режисьорът на Кловърфийлд 10, Дан Трахтенберг ще режисира филмовата адаптацията на видео играта Uncharted.


Видеоигрите Uncharted са екшън-приключенски и следват Нейтан “Нейт” Дрейк, ловец на съкровища подобен на Индиана Джоунс, който пътува по света, търсейки различни исторически места и артефакти. Sony работи по филм от години, проектът сякаш напредваше до миналия декември, когато Шон Леви се оттегли като режисьор поради проблеми с графика. За щастие, Sony вече намери неговия заместител.

Трахтенберг може да започне снимките през тази година. Sony все още не е поставила начална дата за снимките, най-вероятно защото Том Холанд, който се очаква да участва във филма, ще е зает с прес тур на новия си филм Спайдърмен: Далеч от дома през лятото. Въпреки това, планът е Трахтенберг да започне работа преди 2019 да приключи.

Том Холанд, който играе Питър Паркър в филмите за Спайдър-мен на Marvel ще влезе в ролята на по-млада версия на Нейтън Дрейк, базиран на идеята за история, предложена от самия Холанд.Сценарият няма да следва сюжета на играта, а ще бъде предистория, която следва главния герой Нейтън Дрейк, потомък на изследователя сър Франсис Дрейк, като млад ловец на съкровища, който изучава трикове на крадливата търговия от неговия бъдещ наставник, Съли. Последният сценарий е дело на Джо Карнахан.

Ще ви предоставим повече подробности за Uncharted, когато станат достъпни.