• 0 коментара • Кино / Кино новини

Дейвид Дастмалчиан в “Отряд самоубийци 2“

Дейвид Дастмалчиан се присъединява към вселената на DC в предстоящия филм на режисьора Джеймс Гън - “Отряд самоубийци 2“.


THR съобщава, че Дастмалчиан е сключил сделка, за да играе роля във филма, като източници твърдят, че той ще се преобрази в злодея от комиксите Polka-Dot Man.

Polka-Dot Man прави своят дебют в Detective Comics No. 300 от 1962. Polka-Dot Man или Абнър Крил е мошеник на ниско ниво, който се опита да стане известен с престъпленията си на тема петна или точки и с костюм, който включва някои удивителни трикове, като например петна, които се превръщат в дискови триони и летящи чинии.

Ако Polka-Dot Man не звучи впечатляващо, точно заради това е избран от Гън. От дълго време режисьорът има слабост към писането на странни антигерои, които не разполагат със самосъзнание, а Абнер Крил е точно такъв.Дастмалчиан вече е стъпил в света на DC и преди. Първата му филмова роля е в „Черният рицар” (2008) на Кристофър Нолан. През 2017 г. Дастмалчиан се снима в епизод на сериала Светкавицата като злодея Абра Кадабра и се появява и в епизоди от предисторията за Батман - Готъм.

Актьорът се е появил в редица блокбъстъри в сравнително малки роли, но ролята на Polka-Dot Man се очаква да бъде по-значителна. Дастмалчиан е може би най-известен с ролята си на бившия затворник Кърт в филмите за Ант-Мен на Марвел и с често си сътрудничи с режисьора Дени Вилньов, като участва във филмите на режисьора - Затворници и Blade Runner 2049. Той ще се появи като Питър Де Ври в Дюн, предстоящата голяма бюджетна адаптация на Вилньов на класическия научно-фантастичен роман.

Дастмалчиан се присъединява към Марго Роби, която се връща като Харли Куин; Джей Кортни, отново като капитан Бумеранг; и Идрис Елба, който първоначално щеше да поеме ролята на Дедшот преди промени в сценария, а сега ще участва във все още не обявена роля.Гън познат с работата си по Пазители на Галактиката ще напише и режисира “Отряд самоубийци 2“ (The Suicide Squad) за Warner Bros. Лентата следва "Отряд самоубийци" на Дейвид Айер от 2016, но филмът няма да е пряко продължение, а по-скоро преосмисляне на идеята от комиксите в стила на Гън.

Подробностите за сюжета се пазят в тайна, но новите герои включват DC злодеи като Ratcatcher (тя контролира плъхове), Peacemaker (обича мира толкова много, че ще убие за него), King Shark (хуманоидна акула) и последен, но със сигурност не на последно място, Polka-Dot Man.

“Отряд самоубийци 2“ се очаква по кината на 5 август 2021.