• 0 коментара • Кино / Кино новини

Джъд Лоу ще е Мар-Вел в Капитан Марвел

Джъд Лоу е в преговори, за да се присъедини към актьорския състав на Капитан Марвел, където ще влезе в ролята на Мар-Вел.


Variety съобщава, че Джъд Лоу е в преговори да се присъедини към Капитан Марвел в ролята на доктор Уолтър Лоусън/Мар-Вел, който ще бъде наставник на главната героиня Карол Данверс/Капитан Марвел, докато тя се опитва да се справи с новите си суперсили във филма.

В света на Marvel Comics, Данверс придобива своите сили след инцидент, който включва технологията на Крий, която експлодира и й дава силилите на Мар-Вел. Имаше слухове през август, че Мар-Вел ще играе важна роля във филма и това сега е потвърдено.

Бри Ларсън ще влезе в ролята на главният герой Карол Данверс/ Капитан Марвел. Студиото разкри много подробности за Капитан Марвел по време на техния панел на Comic-Con 2017 като факта, кои ще бъдат главните злодеи - Skrulls и кога се развива филма - 90-те години. Също така бе потвърдено, че Самюъл Л. Джаксън ще се завърне като Ник Фюри.

Капитан Марвел ще се режисира от Анна Боден и Райън Флек. По сценарии първоначално на Мег Лефов и Никол Пърлман, който по късно бе пренаписан от Женева Робъртсън-Джорет. Marvel Studios не разкриват кога ще започнат снимките, но вероятно това ще се случи ранно догодина.

Този проект е вторият голям франчайз към който Джуд Лоу се присъединява тази година, след като по-ранно тази година беше съобщено, че ще изиграе по-младата версия на Албус Дъмбълдор в Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд.

Капитан Марвел излиза по кината на 8 март 2019 г.