• 0 коментара • Кино / Кино новини

Джема Чан се присъединява към Капитан Марвел

Джема Чан влиза в ролята на доктор Минерва в Капитан Марвел. Тя се присъединява към Бри Ларсън, Джуд Лоу, Самюъл Л. Джаксън, Деуанда Уайс, Робърт Казински и Бен Менделсон.

В момента не е ясно колко голяма е роля на Чан във филма. Актрисата ще влезе в ролята на Мин-Ерва крий шпионин и генетик, която инфилтрира човечеството под псевдонима доктор Минерва.

Marvel все още не е публикувал официалният сюжет на лентата, но е потвърдено, че история ще се развива през 90-те и ще бъде базирана на емблематичната война между извънземните крий и скръл от комиксите.

Бри Ларсън ще влезе в ролята на главният герой Карол Данверс/ Капитан Марвел. Самюъл Л. Джаксън ще се завърне като Ник Фюри. Джъд Лоу ще влезе в ролята на Мар-Вел. Според слуховете Бен Менделсон ще влезе в ролята на злодея Йон-Рог.

Капитан Марвел ще се режисира от Анна Боден и Райън Флек. По сценарии първоначално на Мег Лефов и Никол Пърлман, който по късно бе пренаписан от Женева Робъртсън-Джорет. Снимките на филма се очаква да започнат през март.

Капитан Марвел излиза по кината на 8 март 2019 г