• 0 коментара • Кино / Кино новини

Джерард Бътлър и Франк Грило ще участват в нов екшън-трилър

Екшън звездите Джерард Бътлър и Франк Грило ще влязат в главните роли в предстоящия екшън-трилър на Джо Карнахан, озаглавен “Copshop”.


Това отбелязва първия екшън проект, в които ще участват и Бътлър и Грило. Двамата актьори са участвали поотделно в редица екшън филми.

В “Copshop” полицейски участък в малък град се превръща в малко вероятното бойно поле между професионален наемен убиец (Бътлър), интелигентна жена ченге-новобранец и играещ двойна игра мошеник (Грило), който търси убежище зад решетките, без място за бягане. В момента се търси актриса за главната женската роля.

Филмът ще бъде режисиран от Джо Карнахан, който е написал и най-новата версия на сценария, написан от Кърт Маклауд, който е базиран на история на Маклауд и Марк Уилямс. Снимките на “Copshop” ще започне през октомври, а филмът ще бъде заснет в Джорджия и Ню Мексико.Бътлър е най-известен с изпълнението си като Крал Леонид във филм на Зак Снайдер “300”. Другите му филми включват: “Дракула 2000,” “Лара Крофт Томб Рейдър: Люлката на живота”, "Геймър", поредицата филми “Код Олимп”, “Боговете на Египет” и други.Филмите на Грило включват “Враг номер едно”, “Чистката: Анархия”, “Чистката 3 - Избори”, “Капитан Америка 3” и “Reprisal”. През 2021 той ще може да бъде видян на големия екран в "The Hitman’s Wife’s Bodyguard”.

Още не се знае кога “Copshop” ще излезе по кината.