• 0 коментара • Кино / Кино новини

Джеймс Гън загатва за много смърт в "Отряд самоубийци 2”

Джеймс Гън сподели, че няколко от основни актьори в "Отряд самоубийци 2” са приключили снимките и загатна, че някои големи герои могат да умрат.


Последните няколко седмици Гън и актьорският състав снимаха в Панама. Режисьорът обяви, че снимките в страната са приключили и разкри кои актьори са свършили работата си във филм.

Гън сподели в Twitter, че главните герои в "Отряд самоубийци 2” могат да умрат, предупреждавайки феновете, че любимците им може да не стигнат докрая на лентата. Вижте публикациите по-долу:“Това е краят на нашето време в Панама. "Отряд самоубийци 2” не е съвсем готов със снимките, но наближаваме края и някои основни членове на актьорския състав приключиха - Хоакин Косио, Даниела Мелчиър, Джоел Кинаман, Джон Сина и Стив Ади. Всеки един от тях надмина очакванията, направиха повече от нужното и докоснаха сърцето ми. Благодарен съм на всички тях, както и на хората от #ColonPanama и #PanamaCityPanama, които помогнаха да направят времето ни тук толкова специално. Видео от @gretelroux.”“Е, много членове на актьорския състав не стигат до края. Това е "Отряд самоубийци 2”. Но ние не снимаме подред и краят вече е заснет, така че ще трябва да изчакате, за да видите кой оцелява ... #не се привързвайте твърде много.”

Гън разкрива, че Джоел Кинаман и Джон Сина са свършили работа си по филма, след като снимките в Панама са приключи, освен тях няма да има повече работа и за актьорите Хоакин Косио, Даниела Мелхиор и Стив Ади. Това може да се приеме като индикация, че героите на Кинаман и Сина ще загинат по време на филма, но Гън също посочва в своя туит, че сцените във филма не се снимат подред, и че краят на филма вече е заснет, така че в никакъв случай не трябва разкритието му за Кинаман и Сина да се приема като спойлер за съдбите на техните герои.Джай Кортни, Виола Дейвис, Джоел Кинаман и Марго Роби се завръщат за "Отряд самоубийци 2”. Към тях се присъединяват Идрис Елба, Джон Сина, Натан Филион, Майкъл Рукър, Дейвид Дастмалхиян, Питър Капалди, Хоакин Косио, Даниела Мелчиър, Стив Ади и други. Джеймс Гън режисира филма по свой сценарий.

"Отряд самоубийци 2” се очаква по кината на 06 август 2021. Преди него в света на DC ще можете да видите “Жената-чудо 1984“ от 5 юни 2020 и The Batman от 25 юни 2021 по кината.