• 0 коментара • Кино / Кино новини

Джейсън Момоа се изказва в подкрепа на своя колега Рей Фишър

Джейсън Момоа потвърди жестокото отношение към актьорите на снимачната площадка на „Лигата на справедливостта“.


Звездата от „Лигата на справедливостта“ Джейсън Момоа се изказва в подкрепа на своя колега Рей Фишър, който обвини режисьора Джос Уидън в „злоупотреба“ на снимачната площадка на филма от 2017 г.Близо три месеца след като имаше слухове, че актьорът Джейсън Момоа ще дублира “Frosty the Snowman”, Момоа каза, че това не е вярно. Това се случи в момент, когато той реши да подкрепи колегата си Рей Фишър в борбата му срещу ръководителите на DC - Джон Берг и Джеф Джонс. Актьорът публикува в Instagram публикация:

“Тази глупост, трябва най-накрая да спре, но първо трябва да се разгледа. Рей Фишър и останалите жертви заслужават истинско разследване. Намирам фалшивото съобщение за ролята на Фрости, направено без моето знание, обидно за мен, за да отклони вниманието от изявленията на Фишер за това колко лошо се отнасяха към нас на снимачната площадка на „Лигата на справедливостта“. Стана сериозен инцидент. Извършителите трябва да бъдат наказани.“


По-рано WarnerMedia започна разследване въз основа на публичните изявления на Фишер. Но обвини актьора, че избягва да разговаря с независим следовател, нает от компанията.

В отговор Фишер каза, че се опитват да го дискредитират под прикритието на разследване и че следователят не е толкова независим, след като не е разпитал посочените от него свидетели.


Очаква се Джейсън Момоа да се завърне в ролята си на Аквамен и в момента участва в друг филм на Warner Bros. „Дюн“.