• 0 коментара • Кино / Кино новини

Джон Хам иска да e Батман

Джон Хам проявява интерес към ролята на Батман.


Въпреки че често има слухове през годините, актьорът Джон Хам признава, че никога не е бил официално обмислян за ролята на Батман. Той обаче разкри, че би искал да играе емблематичния герой в правилния контекст.

В интервю с THR, Хам разкри, че би искал да играе Батман, но само ако сценарият е добър:

“Зависи от сценария, от това каква е историята. Аз съм голям фен на комиксите, винаги съм бил. Чета комикси, откакто бях на девет или може би от по-малък. Доста съм запознат с много от тях. И харесвам жанра, и ми харесват, когато са добре направени…Костюмът вероятно би ми станал. Ще трябва да тренирам много, което не обичам. Но съм сигурен, че има интересна версия на това същество някъде там. И ако искат да ме докоснат по рамото и да ме помолят да го направя: защо не?”


Вижте още: Ще бъде ли Кит Харингтън новият Батман?

Хам също така заяви, че не са му предлагани роли на супергерой през цялата му кариера. Той признава, че е чувал за слухове, които неофициално са го свързвали с ролята на Батман, още преди Бен Афлек:

"Има слухове за това, още вероятно от първия сезон на Момчетата от Медисън авеню. Никога не съм имал разговор с никого за това, буквално. А съм седял в стаята с всички тези хора. Никога не са ми предложили нищо. Мисля, че интернета иска това, което иска. Но, имам предвид, много хора трябва да подпишат, очевидно не само интернет. "


Дори напускането на Афлек да стане официално, Джон Хам едва ли ще стане Батман в скоро време. Той е с една година по-възрастен от Афлек и се смята, че режисьора Мат Рийвс търси някой 15-20 години по-млад от Афлек за следващия Батман.