• 0 коментара • Кино / Кино новини

Джон Кразински би се радвал да играе Рийд Ричардс за Marvel

Актьорът и режисьор Джон Кразински „би се радвал“ да влезе в ролята на Рийд Ричардс във филма за Фантастична четворка във вселената на Марвел.


Още щом почнаха слуховете, че Дисни ще купува Фокс, феновете на филмите на Марвел почнаха спекулации за възможността във вселената на Марвел един ден да видим за пръв път Фантастична четворка и X-Men. От тогава насам Феновете продължават да споделят кого биха искали да видят в тези роли. Един от любимите им избори за Рийд Ричардс винаги е бил Джон Кразински.

Сега Красински промотира излизането на “Нито звук 2”, който режисира и който получи много положителни ранни реакции. В интервю за Comicbook.com Кразински каза:

“Бих се радвал да го направя. Смятам, че да бъда част от света на Марвел би било невероятно така или иначе и фактът, че хората дори биха ме считали за роля на такова ниво, би бил невероятно.”„Искрено не съм разговарял и не знам нищо, което се случва с това. Очаквам обявление от Кевин [Фейги]“, каза Красински.

На въпрос дали някой ден би искал да режисира на филм на Марвел, той отговори:

„Леле, това е страхотна идея. Толкова е интересно, защото съм толкова голям фен на Марвел. Мисля, че правят своето... Те имат такава страхотна формула. Да, бих скочил там. Вярвам в Кевин [Фейги]. Този пич е не само най-талантливият човек, но и най-добрият. Да, каквото и да иска, ще го обсъдим."Честно казано, нищо не се знае за плановете Фантастичната четворка да се появи във вселената Марвел. Единственото, което е сигурно, е, че след години, в който те не можеха да бъдат използвани г-н Фантастичен, Невидимата жена, Нещото, Човека факла и всички свързани с тях съюзници и врагове са свободни да бъдат част от непрекъснато разширяващата се вселена на Марвел.

С Фаза 4 вече е запълнена както от филма, така и от страна на Дисни +, това оставя Фаза 5 като най-ранната, в която можем да видим Фантастична четворка и дори тогава те биха могли да бъдат запазени за към края на фазата, т.е. около 2025.

Следващият филм на Marvel Studios е “Черната вдовица” от режисьора Кейт Шортланд, който излиза по кината на 1 май 2020. “Черната вдовица” във фаза 4 на вселената на Марвел през 2020 и 2021 ще видим още Eternals, “Шанг-Чи и Легендата за десетте пръстена”, “Доктор Стрейндж 2” и “Тор 4”.