Джон Сина ще участва в “Бързи и яростни 9”

Добави коментар

Джон Сина официално се присъединява към деветия филм в поредицата “Бързи и яростни“.


Вин Дизел намекна за кастинга на Джон Сина в деветата част от Бързи и яростни през април в Instagram, а в потвърди Universal официално потвърди, че актьорът официално става част от актьорския състав.

Героят на Сина се пази в тайна, единственото, което знаем е, че играе “a badass”. Дуейн Джонсън изглежда няма да е в “Бързи и яростни 9”. Сина ще се присъедини към завръщащите се членове на актьорския състав Вин Дизел, Мишел Родригес, Джордана Брустър и Тайрис Гибсън.Сина беше последно на големият екран в миналогодишния “Бъмбълбий” на Травис Найтс и в комедията “Секс на куково лято“ на Кей Кенън. Скоро той ще участва в “Отряд самоубийци 2”, където според слуховете ще влезе в ролята на Миротвореца. Други проекти функции включват озвучаване на герой в The Voyage of Doctor Dolittle и семейния филма на Paramount - Playing With Fire.

Джъстин Лин, който режисира трета и шестата част в поредицата, ще се завърне в режисьорския стол. Сценарият e поверен на Дан Кейси.“Бързи и яростни 9” първоначално трябваше да се появи в кината на 19 април, но беше отложен с една година, за да направи място на първия спин-оф в поредицата, ”Хобс и Шоу”, който ще излезе по кината и на 2 август. Филмът обединява бившите противници, които с неохота стават съюзници, Люк Хобс и английският наемник Декард Шоу в мисия да спрат биотерорист (в ролята Идрис Елба) да разпръсне смъртоносен вирус върху човешката раса. В резултат от това “Бързи и яростни 9” ще излезе по кината на 22 май 2020.

Бързи и яростни 9

Доминик Торето винаги е живял ден за ден, но откакто става баща, животът му се...

Споделете