• 0 коментара • Кино / Кино новини

Джон Сина в преговори за „Отряд самоубийци 2“

Изглежда, че Джон Сина ще се присъедини към продължението на "Отряд самоубийци".


Variety съобщава, че Сина е в преговори за роля в “Отряд самоубийци 2” на Джеймс Гън. Той ще бъде вторият нов член на актьорския състав след Идрис Елба, който се присъедини към проекта по-ранно тази година. Понастоящем не е известно кои ще играят Сина и Елба.

Филмът по комикс ще бъде първият в жанра за Джон Сина. Той започна своята кариера като актьор след години като една от звезди на Световна федерация по кеч. Най-новите роли на Сина на големия екран включват „Секс на куково лято“ на Universal, заедно с Лесли Ман и Айк Баринхолц и спин-офа на “Трансформърс” - “Бъмбълби” с Хейли Стайнфелд.Сина наскоро беше избран от бившия си колега в кеча Дуейн Джонсън, за главната роля в “Директивата "Янсън”. През 2020, той ще участва и в комедията „Playing With Fire“. Сина също ще озвучи герой в фантастично-приключенският филм на Universal - "Пътуването на доктор Дулитъл", с участието на Робърт Дауни младши и Селена Гомес.

Марго Роби се завръща за “Отряд самоубийци 2”, когато Харли Куин и Джай Кортни се завръщат като капитан Бумеранг.

Режисьорът на Пазители на Галактиката, Джеймс Гън ще напише и режисира “Отряд самоубийци 2” (The Suicide Squad), който ще бъде като лек рибут за франчайза.

Оригиналът "Отряд самоубийци" - с участието на Роби, Уил Смит и Джаред Лето - се превърна в огромен боксофис успех, когато излезе по кината през 2016, като спечели 746,8 млн. долара в световен мащаб.

“Отряд самоубийци 2” се очаква по кината през август 2021.