• 0 коментара • Кино / Кино новини

Джона Хил и Джефри Райт в преговори за The Batman на Мат Рийвс

The Batman на Мат Рийвс с участието на Робърт Патинсън в преговори да присъденият Джона Хил и Джефри Райт към актьорския си състав.


Джона Хил е в началото на преговори, за ролята на един от култовите в злодей Батман. Според THR, преговорите са в ранен етап, защото двете страни не могат да решат в кой персонаж да се преобрази актьорът. Двамата възможни злодей са Пингвинът и Гатанката. Не е ясно дали двете страни ще успеят да намерят обща позиция.Хил все още е най-познат с комедийните си филми, с които стартира актьорската му кариера. Но през последните няколко години актьора много внимателно подбира ролите си. До сега Хил е двукратно номиниран за "Оскар”, партнирал си е с Брад Пит и Леонардо Ди Каприо и е работил с известни режисьори. Последните му големи филми включват “В голямата игра” на Тод Филипс и Don't Worry, He Won't Get Far on Foot на Гус Ван Сант. Той също участва с Ема Стоун в сериала „Маниак” на Кари Фукунага за Netflix.Звездата от ”Западен свят” Джефри Райт води преговори за ролята на комисар Гордън, класическият съюзник на Батман, в „The Batman“ на Мат Рийвс. Ако Райт влезе в ролята, той ще бъде петият актьор, който ще изобрази персонажа на големия екран. Гари Олдман изигра ролята в трилогията на Кристофър Нолан, а Джей Кей Симънс изигра ролята във филмите на Зак Снайдер. Пат Хингъл беше комисар Гордън през 80-те и 90-те, а Нийл Хамилтън, който игра Гордън в телевизионния сериал, се завърна за „Батман: Филмът“ от 1966.

Джим Гордън, в зависимост от това в какъв период в кариерата си е изобразен, е полицейският комисар или детектив от полицейското управление в Готъм Сити и неохотен съюзник на Батман. Гордън вярва в мисията на Батман да освободи града от престъпността. Персонажът обикновено е представен като имащ пълно доверие на Батман и дори донякъде зависим от него. В много съвременни истории той е донякъде скептичен към бдителните методи на Батман, но въпреки това вярва, че Готъм има нужда от него.Джефри Райт спечели похвала за ролята си в ”Западен свят”, последната му роля в голям филм беше тази на Бийти Латиер в поредицата “Игрите на глада”. Той участва в финансовата драма на Стивън Содърбърг The Laundromat и в адаптацията на “Щиглецът”. Райт също ще е част от следващия филм за Джеймс Бонд и следващия проект на Уес Андерсън - The French Dispatch.

Мат Рийвс ще режисира „The Batman“ по собствен сценарий и ще продуцира заедно със своя сътрудник от „Планета на маймуните“ - Дилън Кларк. Робърт Патинсън ще оглави актьорския състав на филма. Подробностите за филма са малко, но кастингът на Патинсън сочи по-млада версия на героя от тази на Бен Афлек. Говори се, че The Batman ще бъде филм в стил детективски ноар, който все още ще бъде част от вселената на DC и ще включва няколко от известните злодей на Батман.

The Batman се очаква по кината на 25 юни 2021.