• 0 коментара • Кино / Кино новини

Джонатан Майорс се присъединява към киновселената на Марвел

Джонатан Майорс ще е злодеят в „Ант-Мен 3“


Според THR, звездата от сериала “Страната на Лъвкрафт” Джонатан Майорс ще влезе в ролята на класически злодей от комиксите на Марвел - Кан Завоевателя.

Кан Завоевателя прави своят дебют в комиксите в The Avengers No. 8 през 1964 и е създаден от писателя Стан Лий и художника Джак Кърби. Кан Завоевателя е пътуващ във времето деспот от далечното бъдеще. Първоначално от 31 век той пътува до Древен Египет, за да прекара известно време като фараон, а след това обърква обратното си пътуване с хиляда години, кацайки в 41 век - ера, която е толкова спокойна и еволюирала, че за него се оказва изненадващо лесно да я завладее. След като се установи в новата си роля на Кан Завоевателя, той започва да пътува до наши дни, за да обърква постоянно супергероите на Вселената на Марвел. Той се е борил с всеки във комикс вселената на Марвел - от Тор и Спайдърмен до Отмъстителите.Само, че както обикновено се случва с пътуващите във времето и суперзлодеи в комиксите, нещата не са толкова прости, колкото изглеждат. Има множество варианти на Кан в огромната вселена създадена в комиксите на Марвел: Iron Lad, The Scarlet Centurion, Rama-Tut, Immortus и тн. И ако това не е достатъчно, Канг може да е потомък или на Господин Фантастик от Фантастичната четворка, или на Доктор Дум или, може би, и на двамата. Кан Завоевателя определено ще е интересен враг за Ант-Мен и Осата.Според източници на Deadline, както при толкова много нови герои в киновселената на Марвел, може да има обрат в това как персонажът е представен в бъдещи филми, но за момента той вероятно ще бъде един от основните злодеи в „Ант-Мен 3“.Джонатан Майорс се присъединява към Пол Ръд и Еванджелин Лили в третия филм в поредицата за супергероя Ант-Мен. Пейтън Рийд, който режисира първите два филми, се завръща начело на новата лента, а Джеф Лавънс ще напише сценария.

„Ант-Мен“ от 2015, спечели над 500 милиона долара в световния бокс офис. Продължението му, „Ант-Мен и осата“ от 2018 г., засенчи тези продажби на билети и генерира 622 милиона долара в световен мащаб.


Майорс вече имаше забележителна година като участва в „Da 5 Bloods“ на Спайк Лий и Нетфликс заедно с Делрой Линдо и изигра главната роля на Атикус в хитовия сериал на HBO “Страната на Лъвкрафт”, от създателя Миша Грийн и продуцентите Джордан Пийл и Дж. Дж. Ейбрамс.