• 0 коментара • Кино / Кино новини

Джос Уидън поема Лигата на справедливостта

Режисьорът на Лигата на справедливостта - Зак Снайдер се оттегля от работата по филма след самоубийството на дъщеря му през март и ще бъде заменен от Джос Уидън.


Самоубийството на дъщерята на Снайдер беше пазено в тайна до сега. Режисьорът реши да разкрие трагичната история и замяната му с Джос Уидън в The Hollywood Reporter. Снайдер споделя пред списанието, че иска да е със семейството си, което се нуждае от него.

Зак Снайдер е трябвало да заснеме допълнителни сцени за Лигата на справедливостта, но режисьорът решава, че не може да напусне дома си, за да ги заснема в чужбина. Новите сцени са написани от Уидън и също ще бъдат режисирани от него. Снайдер решава да добави нови сцени, след като показва филма за приятели и колеги.



“Все още вярвам, че въпреки тази трагедия, все пак ще направим страхотен филм.” каза на The Hollywood Reporter президентът на Warner Bros. Pictures Тоби Емермич.


Благодарение на Джос Уидън , филмът ще излезе както беше планирано на 17 ноември 2017 г. WB предлага на Снайдер да забави филма, но той и съпругата му, която продуцира филма и също се оттегля, предпочитат да наемат Джос Уидън.