Джурасик свят: Рухналото кралство (2018)


Паркът е история

Минали са три години откакто увеселителният парк „Джурасик свят“ е бил разрушен от избягали динозаври. Исла Нублар е изоставен от хората и вече се населява единствено от оцелелите динозаври, които са намерили убежище в джунглата.

Когато вулканът на острова се активизира, Оуен (Крис Прат) и Клеър (Брайс Далас Хауърд) започват операция по спасяването на оцелелите динозаври и евакуацията им от непрекъснато растящата опасност. Оуен е твърдо решен да открие любимката си Блу, която все още се скита из джунглата. Междувременно, Клеър е преоткрила нова доза възхищение към тези създания и превръща тяхното оцеляване в мисията на своя живот. След пристигането на острова, който бавно бива завладян от горещата лава, експедицията установява, че съществува много по-голям заговор, който цели да установи на Земята опасен световен ред, невиждан от праисторически времена.

С цялото вълнуващо приключение и вълнения, неразривно свързани с една от най-популярните и успешни поредици в историята на киното, във филма ще се завърнат любими герои и динозаври, наред с няколко нови видове, по-впечатляващи и смразяващи кръвта от всички виждани досега. Добре дошли в Джурасик свят: Рухналото кралство.

Оригинално заглавие: Jurassic World: Fallen Kingdom

Режисьор:

В ролите: , ,

Къде го дават?

ЕкшънПриключенскиФантастика

Продължителност: 128 минути

Премиера: 07.06.2018

БГ премиера: 08.06.2018

 7.3/10 200

Категория: C

английски

Джурасик свят: Рухналото кралство

Споделете

Напишете коментар
Джурасик свят: Рухналото кралство

За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.

Коментарите се преглеждат и одобряват от модератор.