Ед и Лорейн Уорън се завръщат за последен път в "Заклинанието 4"

Добави коментар

Ед и Лорейн Уорън се завръщат в "Заклинанието 4" за последна битка с паранормалното!

Макар че все още не се знае много за сюжета, четвъртата и последна част от филмовата поредица "Заклинанието" ще излезе по кината и IMAX на 5 септември 2025 г.

Подробностите за сюжета засега са в тайна. Потвърдено е обаче, че този филм ще бъде своеобразен завършек на основната сюжетна линия, проследяваща разследващите паранормални явления Ед и Лорейн Уорън. Очаква се Патрик Уилсън и Вера Фармига да се завърнат в ролята на централната двойка.

Майкъл Чавес, познат с режисирането на "Заклинанието 3: Демоничният убиец" (2021 г.) и спинофа "Монахинята 2" (2023 г.): Сценарият е написан от Дейвид Лесли Джонсън-Макголдрик.

Въпреки че предстоящият филм бележи края на историята на Ед и Лорейн, вселената на “Заклинанието" вероятно ще продължи да се разширява. Франчайзът вече се разклони в успешни спинофи като "Анабел" и "Монахинята", което доказва, че все още има потенциал за още истории в него. От премиерата на първия филм през 2013 г. досега вселената на "Заклинанието", включително и различните й спинофи, е спечелила общо над 2 милиарда долара в световния бокс офис.

“Заклинанието 4" се очаква в кината и IMAX на 5 септември 2025 г.

Заклинанието 4

Сюжетът е неизвестен.

Споделете