Ема Томпсън в преговори за “Круела”

Добави коментар

Ема Томпсън в преговори за мистериозна роля в филма на Дисни "Круела".


Томпсън е в преговори за роля в “Круела”, потвърди Холивуд Репортер. Тя ще се присъедини към Ема Стоун, която играе главната роля на Круела Де Вил, злодей от класическия анимационен филм “101 далматинци” от 1961 година.

60-годишната звезда не за първи път участва в продукция на Дисни. Актрисата участва в Красавицата и звярът” като г-жа Потс и в „Спасяването на мистър Банкс“ като авторка на Мери Попинс П.Л.Траверс.Следващият проект на Томпсън е Late Night на Amazon. През юни тя се завръща на големия екран в ролята си на агент O в „Мъже в черно: Глобална заплаха“.

Без ясна представа за сюжета на “Круела", е трудно да се спекулира каква може да е роля на Ема Томпсън. Според Collider, е вероятно актрисата да влезе в ролята на злодея на лентата.

В оригиналния анимационен филм от 1961 Круела е злодей, обсебен от улавянето на петнистите кучета, а новият филм ще обясни защо кучетата са толкова важни за историята на героя."Круела" ще бъде режисиран от Крейг Гилеспи известен с работата си по “Аз, Тоня”. Филмът е описван като история за произхода на Круела, развиваща се в началото на 80-те години с пънк усещане. Най-новият сценарий е написан от Тони Макнамара.

“Круела” се очаква на големия екран на 23 декември 2020.

Круела

Филмът е предистория на злодея от “101 далматинци” - Круела Де Вил.

Естела е умно и...

Споделете