• 0 коментара • Кино / Кино новини

Филмът на Чанинг Тейтъм Гамбит загуби и режисьора Гор Вербински

Гамбит - филмът по които се работи от години току-що получи друг огромен удар. Режисьорът Гор Вербински, най-известен с работата си по "Карибски пирати", напусна проекта.

Не се знаят много детайли за напускането на Вербински, но са цитирани “проблеми с графика" и се смята, че няма лоши чувства между продукцията и режисьора. Дори и да е така, като се има предвид колко скоро филм би трябвало да започне продукция, това представлява сериозен проблем за Fox.

Фактът, че това е третият режисьор, който напуска X-Men филма, е малко обезпокоителен. Първоначално Рупърт Уайът щеше да режисира проекта. След него, Дъг Лиман прекара известни време като режисьор, но после и той напусна. Сега Гор Вербински също се отказа от проекта след като се присъдени към филма миналата година.

Очакваше се Гамбит да започне снимки през март, но те най-вероятно ще се отложат докато не се намери нов режисьор.

Чанинг Тейтъм ще влезе в ролята на Реми Етиен Лебо / Гамбит - крадец и мутант със способността да контролира кинетична енергия. Към него ще се присъедини Лизи Каплан в главната женска роля. Няма официални данни за сюжета на лентата.

Гамбит се очаква по кината през юни 2019. Освен него в света на X-Men ще видим и New Mutants по кината от 22 февруари 2019, Дедпул 2 по кината от 18 юни 2018 и X-Men: Dark Phoenix по кината от 2 ноември 2018.