• 0 коментара • Кино / Кино новини

Филмът на Ники Илиев „Нокаут или Всичко, което тя написа“ тръгва по кината

Холивудският актьор и музикант Гари Дурдан пристигна в България вчера по повод предпремиерата на третия режисьорски филм на Ники Илиев - „Нокаут или Всичко, което тя написа“.

На грандиозно събитие американецът поздрави целия екип, участвал в създаването на комедийната екшън драма, както и стотиците официални гости, които имаха възможността да гледат филма и да чуят трите песни на звездата в саундтрака на лентата.

„Аз истински усетих този филм. Когато прочетох историята, разбрах, че Ники Илиев е страхотен разказвач и режисьор. За мен беше истинска чест да участвам в този проект. Прекарахме страхотно време заедно с екипа - забавлявахме се и се смеехме всеки ден, правихме страхотна музика. Научих толкова много от чувствителността на моя герой, от физическите тренировки и теорията за кик бокса, защото всъщност аз не съм боец“, сподели пред гостите Гари Дурдан.

Той призна, че е сменил три различни авиолинии, за да може да бъде сред колегите си в премиерната вечер на „Нокаут или Всичко, което тя написа“.

Предпремиерата на „Нокаут или Всичко, което тя написа“ уважиха над 1000 гости, сред който актьорите Орлин Павлов, Саня Борисова-Илиева, Диана Любенова, Александър Кадиев, Георги Кадурин, Марта Вачкова, Владо Пенев, Милена Аврамова, Петко Венелинов, Любомир Ковачев, Юлиян Петров, Даяна Ханджиева, Лорина Камбурова, Атанас Михайлов, продуцентите Димитър Гочев и Виктор Божинов, певиците Дивна, Алекс и Влади, Искрата, Христо Сираков и много други.

Феновете на българското кино и хубавата музика ще имат ексклузивната възможност да се снимат и вземат автограф от Гари Дурдан, Ники Илиев, Саня Борисова-Илиева и Орлин Павлов след прожекциите на „Нокаут или Всичко, което тя написа“ в 19:30 и 20:30 часа.