• 0 коментара • Кино / Кино новини

Филмът за Batgirl търси актриса тип Кристен Стюарт

Според слуховете предстоящият филм на Warner Bros - Batgirl иска да наеме Кристен Стюарт или някоя актриса като нея - за ролята на Барбара Гордън.

Наскоро бе съобщено, че Барбара Гордън няма да се появи в " Birds of Prey", въпреки това Warner Bros. и DC Films все още се движат напред със самостоятелния филм Batgirl, който ще се фокусира върху Барбара Гордън.DanielRPK, потребител на Twitter, който съобщи редица слухове, свързани с DC (въпреки че не всички се оказват верни), през седмицата туитна, че Warner Bros. се опитва да наемат "прототип на Кристен Стюарт" за Batgirl. Неговият туит предполага, че студиото може би се опитва да наеме самата Стюърт, и ако това не стане, те ще търсят друга подобна актриса.

Трябва да отбележим, че този слух произхожда от съмнителен източник и като такъв трябва да се приема с голямо количество съмнение. Най-малкото, този слух изглежда показва, че Warner Bros. все още работи по Batgirl и е вероятно да го видим на големия екран.Наскоро беше разкрито, че Кристина Ходсън, която е работила по сценария на Бъмбълби, се е присъединила към проекта, за да напише сценария за Batgirl след като Джос Уидън напусна проекта. Уедън се оттегли от Batgirl по-рано тази година защото нямал ясна история за филма и се смяташе, че солов филм на Барбара Гордън ще бъде забавен или напълно отстранен от плановете на студиото.

Междувременно феновете на DC могат да очакват с нетърпение да видят Аквамен на Джейсън Момоа, който се връща на големия екран тази година в собствения си солов филм през декември. А догодина ще видим три други филма със героите от комиксте на DC Шазам! през април, Жокера през октомври и Жената чудо 1984 през ноември.