Идрис Елба срещу Скалата и Джейсън Стейтъм в спин-оф на „Бързи и яростни”

Добави коментар

Идрис Елба ще е злодея в предстоящия спин-оф на „Бързи и яростни” за момента известен като Хобс и Шоу.


Това прави Бързи и яростни поредния франчайз, който Елба вече може да добави към резюмето си. Актьорът е участвал в кино вселената на Marvel, филмите за Стар Трек и поредицата за Пришълецът.Елба ще се присъедини към Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм. Джонсън и Стейтъм ще се завърнат в ролите си на специален агент Люк Хобс и наемника Декард Шоу. Други детайли около сюжета на филма са все още пазени в тайна.

Единствените подробности, които са известни досега за филма и ролята на Елба, е, че той ще e антагонист, заради който Хобс и Шоу ще трябва да се съюзът.Вече знаем и, кой ще влезе в главната женска роля на лената. Ванеса Кърби, позната с ролята си на принцеса Маргарет в The Crown на Netflix, ще влезе в ролята на агент на MI5 и сестрата на Декард Шоу.

Филмът ще бъде режисиран от Дейвид Лийч, известен с работата си по Джон Уик, Атомна блондинка и Дедпул 2. Сценарият е поверен на Крис Морган, който е работи по поредицата „Бързи и яростни” от „Бързи и яростни: Токио дрифт“ през 2006.

За момента Хобс и Шоу се очаква по кината през лятото на 2019. Бързи и яростни 9 се очаква на големия екран на 10 април 2020.

Бързи и яростни: Хобс и Шоу

Силният антагонизъм, изразен във вербални нападки и физически сблъсъци между Хобс и Шоу, не стихва...

Споделете