• 0 коментара • Кино / Кино новини

Изглежда Мери Попинз ще се завърне за трети път

Режисьорът Роб Маршал разработва продължение на филма Мери Попинз се завръща.


Въпреки че Disney все още не е направил нищо официално, режисьорът Роб Маршал наскоро разкри, че наистина работи по продължението на Мери Попинз.

Говорейки пред The Sun, Маршал каза, че продуцентският екип се движи напред с планове за друг филм, който отново ще се търси вдъхновение в книгите на създателя на Мери Попинз - Памела Травърс.

Както Маршал посочи, Травърс е написал осем книги за перфектната бавачка, така че там има много материал за още приключения. Мери Попинз се завръща не е пряка адаптация на която и да е от осемте книги, а вместо това черпи идеи от няколко от произведенията на Травърс, за да създаде история си.Маршал дори смята, че поредицата може да има още много продължения подобно на Междузвездни войни и Джеймс Бонд:

“Ако има страхотен герой и истории за разказване, защо не?”

За момента Мери Попинз се завръща успя да спечели 260 милиона долара в световния бокс офис. Въпреки 54-годишното чакане между оригиналната Мери Попинз и продължението, магията на героя и историята очевидно не са избледнели за публиката. Изглежда тази перфектна героиня може да се върне на екраните ни по-рано, отколкото си мислим и да даде началото на нова дълга филмова поредица.