Изненадващи актьорски появи в „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“

Добави коментар

В „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ има много страхотни изненадващи появи на актьори.„Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ е и деветият филм във поредицата “Бързи и яростни”, като Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм се връшат в ролите на Люк Хобс и Декард Шоу. Новодошлите във франчайза Ванеса Кирби и Идрис Елба играят съответно Хати Шоу и Брикстън.

Лоялният агент на Американската служба за дипломатическа сигурност Хобс и изпадналият в нелегалност, бивш агент на британските елитни войски Шоу, се срещат за първи път през 2015 година в Бързи и яростни 7. Още тогава двамата разменят хапливи реплики и мощни удари с единствената цел да се повалят взаимно.

С появата на кибернетично усъвършенствания анархист Брикстън (Идрис Елба) обаче, който контролира опасна биологична зараза, способна да промени човечеството завинаги, Хобс и Шоу са принудени да работят заедно, за да попречат на ужасните планове на единствения човек, по-лош от самите тях. Хейти Шоу (Ванеса Кърби) - блестящ агент на МИ-6 и сестра на Декард Шоу, също попада в капана на Брикстън и бива замесена в зрелищния екшън, причинен от всички тях.

Бързи и яростни: Хобс и Шоу разгръща действието, пренасяйки ни по цялото земно кълбо – от Лос Анджелис до Лондон и от токсичния пущинак на Чернобил до екзотичната красота на Самоа. По време на своята мисия Хобс, Шоу и Хати се натъкват и на някои интересни герои, играни от известни лица.Райън Рейнолдс


Райън Рейнолдс е първата изненадваща звезда в „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ като агента на ЦРУ и бивш колега на Хобс - Лок. Преди това Рейнолдс е работил с режисьора Дейвид Лийч в “Дедпул 2” и той е на път да се появи заедно с Дуейн Джонсън в Red Notice.

Лок се появява в закусвалнята, където Хобс и дъщеря му Сам (Елиана Суа) закусват. В хода на сцената Лок обяснява на Хобс за смъртоносния вирус Snowflake и му казва, че е необходимо да намери откраднатите капсули, съдържащи вируса. Освен че дава тази задача на Хобс, Лок пояснява също така, че не изпитва нищо друго освен любовта към Хобс, като отново припомня работната им история и дори разкрива, че има татуировка, подобна на тази, която Хобс има на дясната си ръка. Лок продължава да се показва през целия филм.Роб Дилейни


Роб Дилейни се появява като агент Лоб в „Хобс и Шоу“. Дилейни е работил с Лийч в “Дедпул 2”. Дилейни вероятно е избран заради комедийните си умения и на връзката си с режисьора.

На Лоб му е възложено да вербува Шоу за мисията да открие откраднатите капсули на Snowflake. Първоначално Шоу е отказва на Лоб, докато не разбира чрез агента, че по-малката му сестра е тази, за която се смята, че ги е откраднала. По-късно Лоб разговаря с агент Лок, потвърждавайки, че е убедил Шоу да се присъедини към мисията.Кевин Харт


Кевин Харт има малка роля като федерален въздушен маршал на име Динкли в „Хобс и Шоу“. Харт и Джонсън многократно работят заедно, включително в ”Агент и 1/2”и „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“.

Динкли се намесва по време на особено разгорещен спор между Хобс и Шоу, докато те са в самолет, за да се срещне с контакта на Шоу, Мадам М (Ейса Гонзалес). Динкли е впечатлен от тях и им предлага своите услуги за в бъдеще. Динкли разкрива, че има връзки с всякакъв вид военна техника, оръжие или превозни средства, които може да потрябват на Хобс или Шоу. Той е полезен по-късно, когато успява да осигури самолет за Хобс, Шоу и Хати в трудна ситуация.Роман Рейнс


Борецът от Световна федерация по кеч Роман Рейнс (изброен в надписите с истинското си име, Джон Аноаи) се появява в края на “Хобс и Шоу” като Матео, един от братята на Хобс. Матео няма диалог, но той се оказва полезно допълнение към екипа на Хобс и Шоу. Матео е част от групата на самоанците, които помагат на Хобс и Шоу срещу Брикстън и неговите хора.

Рейнс вероятно получава ролята си в “Хобс и Шоу” благодарение на споделената си история в Световна федерация по кеч с Джонсън.Хелън Мирън


Хелън Мирън се появява в „Хобс и Шоу“ като Магдален „Куини“ Шоу. Куини се появява в няколко сцени в филма. Тя е в затвора, но не е ясно как се е озовала там. Тя е посетена от Шоу и му казва, че се радва на затвора и го оприличава на пенсиониране. Куини също насърчава Шоу да се свърже с Хати, като му напомня, че те са били много близки като деца.

Хелън Мирън за втори път се появява в ролята на Куини. Тя е представена за първи път в „Бързи и яростни 8“. Подразбира се, че тя е мощна жена и може да има връзки с престъпния подземен свят на Лондон. Следващата ще бъде видяна в „Бързи и яростни 9“.

Бързи и яростни: Хобс и Шоу е вече в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.


Споделете