• 0 коментара • Кино / Кино новини

Как изглежда Робърт Патинсън в ролята на Батман

Режисьорът на The Batman Мат Рийвс най-накрая разкри как изглежда Робърт Патинсън в ролята на Батман в тестово видео.


След месеци спекулации, най-накрая публиката може да види Робърт Патинсън в костюма на Батман.

Костюмът на Батман най-накрая бе официално разкрит в ново тестово видео от режисьора Мат Рийвс. Продукцията на The Batman стартира преди няколко седмици в Лондон, от тогава феновете се надяваха да видят как ще изглежда най-новата интерпретация на супергероя. Вижте видеото по-долу.Видеоклипът, споделен от Рийвс, е тестово видео и въпреки че показва подробности на костюма, всичко е осветено с червен филтър. В този смисъл все още не е възможно да се знае с пълна сигурност как ще изглежда окончателният вид на тоалета.

В допълнение към представянето на новия костюм на Батман, това видео представя и музиката на Майкъл Джачино, който ще напише музиката за The Batman.

Към Робърт Патинсън в ролята на Батман (Брус Уейн) се присъединяват Зоуи Кравиц в ролята на Селина Кайл; Пол Дано в ролята на Едуард Наштон, Джефри Райт като Джеймс Гордън, Джон Туртуро като Кармин Фалконе, Питър Сарсгард в ролята на детектив Гил Колсън, Джейми Лоусън като кандидата за кмет Бела Реал, Анди Съркис в ролята на Алфред и Колин Фарел в ролята на Озуолд Кобълпот. Рийвс ще режисира филма по сценарии написан от него и Матсън Томлин. Рийвс продуцира заедно с Дилън Кларк. Майкъл Е. Услан ще изпълнява ролята на изпълнителен продуцент.

The Batman се очаква по кината на 25 юни 2021.