• 0 коментара • Кино / Кино новини

Какво сподели Ан Хатауей за британския си акцент в “Мошенички от класа”?

Ан Хатауей обясни защо нейният героиня в “Мошенички от класа” говори с британски акцент.


В изключително забавната нова комедия “Мошенички от класа”, Ан Хатауей и Ребъл Уилсън влизат в ролите на две жени, концентрирали целия си потенциал върху идеята да властват над мъжете с единствената цел да се сдобият с колкото се може повече… пари.

Ан Хатауей говори с британски акцент във филма, макар че разкри, че първоначално е против идеята.

“Против волята ми, моята героиня е британка. Не исках да го правя. Просто си мислех:” Боже, ако объркам това, може да е голям провал ", каза тя за акцента на героинята си, когато посети Good Morning America във вторник.

Тя добави, че режисьорът Крис Адисън "настоява" тя да говори с акцент. "Имах невероятен диалектен треньор и съм много щастлива, защото за първи път - в моята 20-годишна кариера - получих комплименти от британската преса за моя британски акцент. “Толкова съм облекчена.” , каза тя.

"Когато режисьорът ме помоли да играя тази героиня като британка, една от причините, поради които не исках да го правя беше, че просто си мислех, че това може да е изтощително за всички. Всеки знае, че не съм британка и то щеше да е така:” О, Ан Хатауей имитира британски акцент”сподели актрисата. тя.

Ан Хатауей сподели и вдъхновението на акцента на героинята си.

"Помислих си: "Добре, може би моята героиня не е задължително да е британка. Тя е измамник. Може би просто е решила, че е британка и звучи британски. И аз си помислих: „Какви биха били нейните основни влияния?“ Наистина обичам Джоана Лъмли от “Абсолютно съвършени” и би било срамота да не сложа малко Джули Андрюс, така че вложих и малко Джули Андрюс. Но главно това беше Стюи от Family Guy.


В допълнение към британския акцент, Хатауей говори и с немски, американски, френски и австралийски акценти във филма. На въпроса как нейната австралийска колежка Уилсън я е обучила през акцента, Хатауей призна: "Просто се опитвах да я обидя."

Ан обясни: "Моята героиня е и е толкова ядосан в тази сцена, аз просто исках акцента да е също толкова широк и суров, така че дължа извинение на цяла Австралия за начина, по който го направих."

За работата с Уилсън, Хатауей спомена: "Мисля, че ни гледате двете, и аз съм участвала в комедии, но не съм непременно известен с това, че съм смешна, а Ребъл определено е известна с това, че е смешена.

Ан Хатауей описва Уилсън като перфектният сценичен партньор.

"Отидох при Ребъл и казах: " Наистина не искам да го правим така. Знам, че мога да направя това. Знам, че мога да бъда смешна " И тя каза: „Права си. Можеш да бъдеш и ние ще разберем как нашите два стила работят заедно, така че и двете да сме смешни и и двете да си помагаме една на друга.”“ Тя беше невероятен партньор в това.”


“Мошенички от класа” е римейк на филма "Приказка за лека нощ" от 1964 и филма “От мошеник нагоре” от 1988.

Пътят до абсолютното съвършенство в света на подлостта е труден, но пред двете се отваря възможността да обединят силите си и следващите им завоевания да се превърнат в най-успешните им „бизнес проекти“. След професионалния инструктаж по изкуство на измамата, който Джоузефин (Ан Хатауей) предава със завиден авторитет на недостатъчно обиграната Пени (Ребъл Уилсън), започва смело приключение, което ще постави двете едновременно в ролята на съпернички и партньорки. Дали ще последва знаменит успех или манипулативните им стратегии ще бъдат увенчани с грандиозен провал, ще разберем съвсем скоро.

Мошенички от класа ще ви научат на някои тънкости в занаята от 10 май само в кината.