• 0 коментара • Кино / Кино новини

Кари Фукунага ще режисира Бонд 25

Кари Фукунага официално ще режисира Джеймс Бонд 25 с Даниел Крейг за последен път в ролята на агент 007.


Фукунага бе обявен за режисьор на Бонд 25 в социалните медии, заедно с разкритието, че датата на излизане на филма е преместена с няколко месеца от планираната 8 ноември 2019 на 14 февруари 2020.


Съобщението беше придружено от изявление на продуцентите на Бонд Майкъл Г. Уилсън и Барбара Броколи, които заявиха:

"Ние сме щастливи да работим с Кари, неговата универсалност и новаторство го правят отличен избор за следващото приключение на Джеймс Бонд".


Режисьорът Дани Бойл напусна от Джеймс Бонд 25 през август, хвърляйки продукцията в безпорядък. Смята се, че директорът е напуснал проекта поради креативни различия, което накара феновете на класическия франчайз да спекулират за това кой ще поеме управлението на 25-ата вноска в поредицата.


Кари Фукунага режисира първия сезон на Истински детектив за HBO, в който участват Матю Макконъхи и Уди Харелсън и се смята за най-добрия от сезоните, пуснати досега, според феновете. Фукунага също е един от авторите на адаптацията на режисьора Андрес Мускети на “То” по Стивън Кинг. В допълнение, режисьорът също така ръководи новата серия на Netflix - Maniac, с участието на Джона Хил и Ема Стоун. Maniac получава изключително позитивни отзиви като повечето проекти, по които работи Фукунага.

Неговите игрални филми включват адаптация на Джейн Ейър през 2009 г., с Миа Уайкоуска и Майкъл Фасбендер в водещите роли, Безродни зверове на Netflix, където Идрис Елба играе африкански военачалник, командир на армия от деца войници.