• 0 коментара • Кино / Кино новини

Кейт Уинслет снима под вода в “Аватар 2”

Официалният туитър акаунт на “Аватар 2” сподели снимка Кейт Уинслет под вода.


Официалните акаунти в социалните медии на филмовата поредица “Аватар” споделят редица задкулисни снимки от снимачната площадка. Кейт Уинслет е обект на най-новото изображение зад кулисите. В него Уинслет е напълно потопена под водата и е облечена в костюма си за заснемане на движения. Може би най-интересното е, че изглежда, че нейният герой има крила или най-малкото носи някаква пелерина.

Кейт Уинслет ще бъде в ролята на На'ви на име Ронал. Не са разкрити много подробности за персонажа на Уинслет, освен че е част от клан, обитаващ море или океан на планетата Пандора.„Трябваше да се науча как да се гмуркам, за да изиграя тази роля в „Аватар“ и това беше просто невероятно", каза актрисата пред The Hollywood Reporter в неотдавнашен профил. „Най-дългото ми задържане на дъх беше седем минути и 14 секунди, наистина луди, луди неща. "

“Аватар 2” ще се фокусира върху децата на персонажите на Сам Уортингтън и Зоуи Салдана - Джейк и Нейтири. Филмът ще представи и нов клан На'ви, наречен Меткаина, който живее в големи океански рифове.Сам Уортингтън, Зоуи Салдана, Стивън Ланг, Мат Джералд и Сигорни Уивър се завръщат за “Аватар 2”. Към тях се присъединяват Клиф Къртис в ролята на лидера на Меткаина - Тоновари, Бритън Далтън, Филип Гельо, Джейми Флатърс, Бейли Бас, Тринити Блис, Дуейн Еванс младши и Джак Чампион.

Понастоящем „Аватар 2“ трябва да излезе на 16 декември 2022 , 13 години след излизането на първия филм. Предвидени са още три продължения.