• 0 коментара • Кино / Кино новини

Хейли Атуел се присъединява към Мисията невъзможна 7

Режисьорът Кристофър Маккуори разкри, че Хейли Атуел се присъединява към актьорския състав на „Мисията невъзможна 7“.


Маккуори влезе в Instagram, за да обяви възможността Хейли Атуел, известна с ролята си във вселената на Марвел, да се присъедини към поредицата “Мисията невъзможна”. Той сподели снимка на Атуел, която е поставена върху папката на IMF с надпис "Ако решите да приемете ..." и таг към Атуел.
View this post on Instagram

@wellhayley Should you choose to accept...

A post shared by Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie) on


След това тя публикува изрязана версия на снимката в собствения си Instagram, за да приеме мисията, но намекна, че тя „не е от типа, който следва заповеди…“Въпреки че все още няма подробности за персонажа на Атуел, добавянето й към “Мисията невъзможна 7” е вълнуващо. Снимката й поставена върху папка на IMF може да е знак, че тя ще се присъедини към следващия екип на Итън Хънт. Ако обаче това е така, игривия надпис на Атуел може също да се подсказва, че тя няма да следва точно неговите заповеди по всяко време. Възможно е дори това да не е еднократна роля за нея, тъй като може да се появи и в „Мисия: Невъзможно 8“.

Атуел е известен с това, че играе Пеги Картър във филмите "Капитан Америка" и тв сериала “Агент Картър”. Тя ще се появи отново в ролята за епизод на “What If …?”, предстоящия анимационен сериал Marvel Studios за Disney +. Неотдавна тя участва във филма, вдъхновен от Брус Спрингстийн - “ Blinded by the Light”, и се появи миналата година в “Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух” на Дисни.

Том Круз ще се върне в главната роля на Итън Хънт за предстоящите два филма, като Маккуари ще се върне да пише и режисира седмата и осмата част на поредицата. Освен Круз се очаква да се завърне и Ребека Фъргюсън. Преди това Маккуари режисира “Мисията невъзможна 5” и миналогодишния “Мисията невъзможна6”, който се превърна в най-успешния филм от поредицата досега със 791,1 милиона долара в световен мащаб.

Мисията невъзможна 7“ се очаква на голям екран на 23 юли 2021, а “Мисията невъзможна 8“ ще излезе на 5 август 2022.