Хобс и Шоу започва снимки

Добави коментар

Започват снимките на спин-офа на „Бързи и яростни“ - Хобс и Шоу.


Дуейн Джонсън публикува в Instagram първата снимка зад кулисите от филма. На снимката са Джейсън Стейтъм и режисьора Дейвид Лейч, които стоят пред скъпа спортна кола.

Понастоящем Джонсън не е на снимачната площадка в Лондон, тъй като в момента снима Jungle Cruise на Дисни заедно с Емили Блънт.

Преди това беше съобщено, че Хобс и Шоу ще започне да снима този септември, така че това начало не е шокиращо, а е необходима и позитивна стъпка.

Джонсън и Стейтъм ще се завърнат в ролите си на специален агент Люк Хобс и наемника Декард Шоу. Други детайли около сюжета на филма са все още пазени в тайна.Вече знаем и, кой ще влезе в главната женска роля на лената. Ванеса Кърби, позната с ролята си на принцеса Маргарет в The Crown на Netflix, ще влезе в ролята на агент на MI5 и сестрата на Декард Шоу. Идрис Елба е ще бъде злодея срещу който Хобс и Шоу ще се изправят.

Филмът ще бъде режисиран от Дейвид Лийч, известен с работата си по Джон Уик, Атомна блондинка и Дедпул 2. Сценарият е поверен на Крис Морган, който е работи по поредицата „Бързи и яростни” от „Бързи и яростни: Токио дрифт“ през 2006.

За момента Хобс и Шоу се очаква по кината през лятото на 2019. Бързи и яростни 9 се очаква на големия екран на 10 април 2020.

Бързи и яростни: Хобс и Шоу

Силният антагонизъм, изразен във вербални нападки и физически сблъсъци между Хобс и Шоу, не стихва...

Споделете